DIY mercedes vedligeholdelse

DIY mercedes vedligeholdelse

En luksusbil som en Mercedes vil ikke vare længe uden ordentlig pleje og vedligeholdelse . Der er mange vedligeholdelsesopgaver på bilen , der bedst overlades til fagfolk . Der er dog nogle kontroller og udskiftning du kan udføre på egen hånd med jævne mellemrum

Kontrol Væsker

Det hjælper med at inspicere indholdet af de fleste af dine væsker på en ugentlig basis . hvis du kører meget i en uge , tjekke dem hver 250 miles . Tjek din motorolie ved at fjerne sin oliepinden tubelåget , tørre olie ud pinden med en klud , skal du placere stick tilbage i sin røret og fjerne det igen for at få en læsning på oliestanden . Tilføj mere olie , hvis niveauet er under " fyld " -mærket på oliepinden. Servostyringen væske kontrolleres på en lignende måde med sine egne oliepinden , det har to plan linjer for at kontrollere , afhængigt af om motoren er varm eller kold . Motoren kølervæske , bremsevæske og sprinklervæske kontrolleres af fylde mærker på deres tanke eller beholdere .

Udskiftning af olie

Den motorolien skal skiftes hver 3. 000 miles eller tre måneder. Find den olieaftapningsproppen under bilen , det er placeret direkte under motoren nær centrum , og du kan være nødvendigt at hæve bilen på bukke at nå det. Anbring et dræn pande under stikket , tag stikket med en skruenøgle , og lad olien løbe ned i panden . På samme tid udskifte oliefilteret nær bundproppen , og dette cylindrisk enhed kræver et specielt filter skruenøgle til at fjerne det og stramme en ny i stedet . Med det nye filter og bundprop på plads , Åbn oliepåfyldningsdækslet under kølerhjelmen og tilføje fire Potter frisk olie . 5W ( 30 , 40 eller 50 ) olie bør arbejde med mange Mercedes modeller .

Rotation Dæk

Roter dækkene hver 6. 000 miles ved at fjerne dem og placere dem på nye hjul positioner på bilerne . Flyt venstre forhjulet mod venstre bageste , venstre bageste til forreste højre , forreste højre til højre bageste og retten bageste til venstre foran. Når De fjerner og vedlægger et hjul , fjerne og lægge udvalgets flig nødder i en " fem -stjernet " mønster , der starter ved en møtrik og derefter flytter til en direkte modsat den foregående .

Air Filter

Inspicér luftfilteret tilstand hver gang du skifter olie , og helt sikkert ændre det efter to år . Processen med at fjerne luftfilteret kan variere afhængigt af din model og motor . Generelt , skal du åbne luftfilteret boliger under kølerhjelmen ved at fjerne dets fastgørelsesklemmerne . Du kan også nødt til at afbryde slanger forbundet med huset ved at løsne deres klemmer . Du skal derefter fjerne /frigive de skruer eller faner , der holder luftfilteret enhed i stedet for at fjerne det . Hvis filteret indeholder en masse støv , erstatte det .


Relaterede artikler


hvordan man tips til bilpleje
hvordan man bruger prestone
det bedste hjem afhjælpe for at fjerne farve og film fra vinduer
hvordan man kan fjerne fedt fra en bil
oplysninger om udvidet bil garantier
hvordan en IAC ventil arbejde ?
hvordan du ændrer foran kontrolgrupperne på Audi A6 Quattro
hvordan man kan ændre en transmission pakning
hvordan du udskifter vandpumpen på en Toyota Supra
hvordan man kan rense stikkene til et bilbatteri