Hvor kommer batterikablet gå på starteren ?

Hvor kommer batterikablet gå på starteren ?

Når du skifter dit starter, det vigtigste forbindelse, du kan gøre , er fra batteriet , der giver den magt , at starteren selv . Der er kun to mulige stik , men gør det forkerte valg kan beskadige starteren , batteriet , eller begge dele . Du skal derfor være forsigtig og vide præcis, hvor man kan oprette forbindelsen

Placering af et batteri kabel på Starter

Det korte svar er , at den røde stik klemmer til pluspolen , og det sorte kabel klemmer til den negative terminal . Dette vil være tilfældet , uanset om du udskifte batteriet eller starteren . Udskiftning af batteriet er mere almindelig , da batterier har typisk en levetid på højst syv eller otte år , selv for de bedste mærker , og de fleste har et mindre levetid .

Ved udskiftning af batteriet , Skru stikket klemmer til at trække kablet stik løs . Derefter løsnes klemmer holder batteriet til dens montering og træk den ud . Placer det nye batteri med fastspænding den til montering og udskiftning af kabelforbindelser , røde til pluspolen , og sort til den negative terminal . I mange biler , forbinder den negative ( sort )-kabel til chassis eller motor stel , fordi det er jordledningen .

Den proces til at fjerne og udskifte starteren er meget ens , men som regel meget vanskeligere , fordi starteren er næsten altid under batteriet i motorophæng . Af denne grund normalt er de fleste mennesker udsætter starteren udskiftning til en uddannet mekaniker . Hvis du beslutter at gøre det selv , skal du først nødt til at afbryde batteriet at undgå at få et chok . Derefter afgøre , om starteren solenoide er adskilt fra starteren . Hvis magnetventilen er internt i starteren , behøver du kun at fjerne en række elektriske forbindelser , pluspolen først . Det kabel, der forbinder batteriet til starteren vil være den røde ( positive ) stik , og det vil være en af to grene af , at stikket fra batteriet . Den anden gren går til generatoren . Endelig unbolt starteren fra chassiset og erstatte den med en ny ved at vende disse trin .

Hvis starteren solenoide er adskilt , men vil du have et ekstra sæt af forbindelser . I dette tilfælde , forbinder starteren kablet fra starteren til magnetventil , og batteriet kabel forbinder fra spolen til batteriet . Den negative stik i begge tilfælde at oprette forbindelse til chassis som jordledninger .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense bilens batteri indlæg
hvordan man kan vaske bug saft ud en bil forrude
hvordan man kan reparere en masse luft flowmåler
hvordan man kan udføre fejlfinding på en turbo - hydramatic 400 transmission
hvordan man kan kontrollere motorolie i bilen
motorcykel sædehøjde krav
hvordan man kan vaske bil
hvordan du fjerner kofanger klistermærker fra hvor som helst på en bil
hvordan du indstiller timing på en 383 Chevy motor
hvordan du udfører en fem dæk ( reservehjul ) rotation på en Jeep Wrangler tj