hvordan du udskifter en generator i en S420 mercedes

hvordan du udskifter en generator i en S420 mercedes

Generatoren i en Mercedes S420 er generatoren , der leverer strøm til de elektriske komponenter i køretøjet . Uden generatoren , ville bilen nødt til at stole udelukkende på batteriet. Selv om det kan stole på batteriet , er batteriets levetid strengt begrænset , og batteriet vil dø inden for 30 til 45 minutter på det mest . Normalt , når batteriet tændes og forbliver tændt , er det generatoren , ikke batteriet , der skal udskiftes ( selvom batteriet også kan være nødvendigt at udskifte på grund af en ekstremt lav afgift , hvorfra det ikke kan inddrive ) .

Du skal bruge:
Topnøgle
. Socket sæt .
Ny generator .
Nyt batteri .
Momentnøgle .
Pen .
Papir .


1 .
Tag kablet kører til den negative batteripol . Løsne møtrikken på kablet klemme kører til den negative batteriet terminal med en topnøgle og skub klemme ud af terminalen .
2 .
Åbn hætten og se lige på forsiden af motor . Du vil se et bælte at " slanger " gennem et system af trisser . Dette er den Serpentine bæltet , også kaldet en " drivrem . " Det skal fjernes for at fjerne generatoren . Tegn et diagram af selen stien og orientering . Du skal dette diagram , når du geninstallerer selen .
3 .
Fjern spænding på drevet bælte med en topnøgle og en 14 mm stik . strammeren er på førersiden af motoren , nær den forreste del af motoren. strammer bolt stikker ud af motorens remskive system på en 45 graders vinkel , med en lille smule af en hex form i toppen af bolt og et lille hul i midten af bolt . Drej bolten mod uret for at fjerne spændinger på bæltet .
4 .
Træk selen ud rullen systemet .
5 .
Fjern den elektriske stik kører til generatoren .
6 .
Fjern generatoren . Fjern det øverste og nederste generator bolte . Generatoren er monteret på forsiden af motoren .
7 .
Installer den nye generator . Installationen er den omvendte af udsendelse . Sørg for at du orientere drivremmen ordentligt , når du installerer det .
8 .
Forsøg at starte motoren . Så længe batteriet ikke var drænet helt , da generatoren mislykkedes, skal du være i stand til at starte motoren . Hvis batteriet er dødt , kan du installere et nyt batteri . At gøre dette , skal du fjerne kablet klemmer på batteripolerne efter proceduren i trin 1 . Denne gang , vil du være at fjerne både de positive og negative kabler . Altid fjerne det negative kabel først og vedhæft det sidste . Når de kabelklemmer er blevet fjernet fra terminalen , skal du fjerne batteriet fra batteriholderen og slip i et nyt batteri . Derefter tilslut batteripolerne og stram kabelklemmerne .
9 .
Kontrollér at batteriet lyset ikke opholde sig på , når Mercedes kører .


Relaterede artikler


hvordan du nemt skifte olien på din bil
auto rust behandling
hvordan voks din bil til at skinne
Hvordan ændrer jeg transmissionsolie ?
hvordan man kan farve foran vinduet bilglas
fastsættelse benzintank lækager
hvordan man åbner en kuffert uden nøgler
hvordan man kan lave elektriske shorts i din bil
hvordan du udskifter klipperen bælter
hvordan du fjerner vinduesviskerne