hvordan du udskifter et vindue på en lastbil shell

hvordan du udskifter et vindue på en lastbil shell

Camper skaller er praktiske og handy . Du kan lægge alle de forskellige typer af ting i dem , og det holder sengen og dets indhold beskyttet mod elementerne . Men hvis et vindue bliver brudt af en vildfaren sten eller en tyv , det skal udskiftes . Heldigvis er det ikke meget svært at erstatte, og kan gøres med lidt hjælp fra producenten , en ven og nogle håndværktøj . I dette eksempel , vi vil erstatte siderude og tilbage vindue på en Leer 100XQ på en 2004 Chevrolet Silverado , men disse trin er ret universelle .

Du skal bruge:
1/4-inch skralden og topnøglesæt
. Udskiftning vindue fra skallen producenten .

Udskiftning af siderude


1 .
Climb inde i sengen og ser på det vindue , du er ved at erstatte . Hvis din shell er udstyret med en skærm , trække det ud med dine hænder ved at nysgerrige det ud i hjørnerne .
2 .
Unbolt kanten skruerne rundt om vinduet ved hjælp af 1/4- tomme skralden og stikdåse sæt . Der er en masse skruer her , så arbejde dig rundt og tage din tid . Når du har fået bare et par skruer tilbage , så spørg din ven til at holde vinduet-eller resterende vinduesrammer-. på plads , så det vil ikke falde til gulvet
3

Fjern vinduet fra skallen , når alle skruer er fjernet .
4 .
Placer udskiftning vinduet ind i tanken , og få din assistent begynde at bolt vinduet på plads igen fra indersiden af skallen. Fortsæt sigtning det på plads , indtil du er færdig .
5 .
Sæt skærmen tilbage på vinduet, da det var fra fabrikken .

Fjernelse af Rear Window


1 .
Pop åbne bagruden på skallen og drop down bagklappen.
2 .

Kig ind omkring taget område, hvor vinduet er monteret på skallen. Der er fire bolte, der holder den på plads .
3 .
Unbolt vinduet ved hjælp af 1/4-inch skralden og topnøglesæt mens din ven holder vinduet fast. Når boltene er fjernet , kan vinduet fjernes fra køretøjet .
4 .
Bolt udskiftning vinduet på plads , mens din ven holder det på plads . Stram ikke boltene hele vejen stramme endnu , da det stadig kan have brug for mere regulering .
5 .
Luk vinduet og kontrollere tilpasningen af vinduet på indersiden og ud . Det skal have en vandtæt forsegling , men heller ikke gnide på malingen . Heldigvis monterer på vinduet er slidset , så den kan flyttes ind og ud som det bliver nødvendigt. Når det er på plads , er det stramme ned ved hjælp af 1/4-inch skralden og topnøglesæt .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter generatoren i en Ford Thunderbird
hvordan man kan ændre tændrør & distributør cap i en Nissan Sentra
hvordan man laver en "grøn " indtræk og tæppe shampoo
hvordan man kan ændre tændrør & distributør cap i en Taurus
hvordan du søger efter gratis online reparation manualer
hvordan man kan erstatte en bil fjernbetjening
hvordan du udskifter en blæst eller udbrændt sikring
hvordan man kan ændre olien i en Mini Cooper
auto garantidækning tips
hvordan man kan rense olieudslip ud for en indkørsel