hvordan man kan ændre chevy Beretta tændrørskablerne

hvordan man kan ændre chevy Beretta tændrørskablerne

Chevy Beretta tændrørskablerne er på bagsiden af bilen på grund af den omstændighed, at Beretta bruger en mid-mount motor design . Efter 30 tusind miles , gnist stikkene i Beretta bør ændres . Du bliver nødt til at åbne bagagerummet og klatre i den lille kuffert rum området for at få adgang til stikket ledninger . Når du er i bagagerummet , ændre alle de ledninger , men kun arbejder på én tændrør ledning på et tidspunkt
1 .
Åbn stammen og klatre i. Du bliver nødt til at komme ind i bagagerummet for at få adgang tændrøret ledninger, som forsøger at nå dem fra lande uden for bilen er ganske stræk.
2 .
Fjern en af de tændrørskablerne fra toppen af en af motoren banker . Forsigtigt vrikke den fra side til side , mens at trække det lige ud af motoren .
3 .
Følg ledning til forhandleren ( på den anden ende af ledningen ) . Træk stikket ud forhandleren på samme måde , du har fjernet stikket ud af motoren side .
4 .
Installer den nye tændrør ledning . Installationen er den omvendte af udsendelse . Sørg for , at det lille stik ende af wiren er skubbet ud over distributøren elektrode , og at den lange , eller store , slutningen af tændrørskonnektoren er skubbet ned i cylinderen banken over toppen af tændrøret . Sørg for, tændrør sidde lun .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre stivere på en bmw 323I
hvordan man kan ændre olie i bilen , selvom du er en kvinde
retsmidler for iskolde bilruder
hvordan man kan hånd vasker din bil korrekt
hvordan man kan klare op fogged over forlygterne
hvordan man kan rense en Mustang cabriolet top
hvordan man kan røre op bil maling
trin -for - trin aluminium polering
hvordan man finder en ærlig mekaniker hjælp repairpal
hvordan man kan lave vand i benzintanken