hvordan man kan trække en s -10

hvordan man kan trække en s -10

Chevrolet S -10 pickup blev foretaget i USA af Chevrolet Division General Motors Corporation fra 1982 til 2004 . Det er stadig lavet i Brasilien til brug uden for USA . Bugsering S -10 er lettest, hvis lastbilen sker på eget trailer . Når bugsering Chevrolet S-10 , undgå at beskadige S-10'erne transmission ved at afmontere drivakslen fra bagenden , hvis S -10 er en 2x4 ( to-hjulstræk ) eller fra bagenden , og den forreste bagaksel hvis det er en . 4X4

Du skal bruge:
Jack .
Jack står .
Skruenøgle .
Kort bungee ledninger .


1 .
Jack S -10 er tilbage ender og sæt bukke under rammen af S -10 på bagsiden af lastbilen for at støtte sin vægt . Afbryd de fire bolte , der forbinder drivakslen ( drivakslen er den lange tynd metal skaft , der løber langs midterlinjen af bunden af lastbil , der kører fra en firkantede udseende ting, transmission) til den bageste ende med et stik skruenøgle med en Torx bit . Forsøg ikke at frakoble drivakslen fra transmissionen. Frakobling drivakslen i transmissions vil føre til tab af dine gearolie. Opbevar bolte fjernes fra bagenden /drivakslen vejkryds , hvor de vil ikke blive tabt .
2 .
Skub drivakslen frem langt nok til at sikre , at det ikke vil glide tilbage på plads . Drivakslen er designet til at glide til at rumme , til bugsering . Hold drivakslen op mod en af de dele af de rammer, som lastbilens krop sidder på. Brug en kort bungee ledning til at binde de løsrevne enden af drivakslen til en del af rammen , effektivt at låse det til bunden af lastbilen , så det kan ikke falde til jorden .
3 .
Hvis trucken er en 4X4 , skal du gentage processen , fjerne de bolte , der holder akslen til forsiden transaksel , flytte akslen , så det kan ikke ved et uheld bliver genetableret , og binde akslen til stellet med en kort bungee ledningen .
4 .
Vedhæft en trækstangen til den forreste kofanger eller frontramme af S -10 pickup truck . Anhængertræk varierer meget i deres fastgørelsesanordningerne , så følg altid brugsanvisningen for anhængertræk du vælger at trække lastbilen .
5 .
Når trækstangen er knyttet til den forreste kofanger af S -10 , sæt stikket i trækstangen over bolden af anhængertræk , der er monteret på køretøjet , du planlægger at bruge til at trække S -10 . Låsen i stikket på plads i løbet af de anhængertræk bolden , hvis låsen er til stede . Indstil sikkerheden kæder fra trækstangen på montering af anhængertræk på det trækkende køretøj . S -10 kan nu blive trukket sikkert

gode råd og advarsler


 • Hvis du planlægger at bruge bilen-. hvis du trækker den bag din motor hjem og vil blive skift mellem autocamper og lastbil ofte-du kan finde det mere bekvemt at købe en bil dolly og trække den af baghjulene . Dette vil kræve opsætning af midlertidige bremselygter på forsiden af S -10 . Et andet alternativ er at bruge en påhængsvogn .
 • Må ikke arbejde under et køretøj der støttes af en donkraft alene. Dette projekt kræver brug af værktøj i en potentielt farlig situation . Passende forsigtighed bør tages .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan fjerne ridser fra bil maling
  hvordan man kan ændre diesel motorolie
  hvordan man kan montere et dæk
  hvordan man laver en Slim Jim for en bildør
  hvordan man justerer forlygter på en Chevy Trailblazer
  hvordan du foretager fejlfinding køretøj vinduesviskerne
  hvordan du installerer jeep forlygter
  hvordan man kan rense en topstykke
  hvordan man kan øge levetiden på din bil
  hvordan du udskifter rattet på en Lincoln towncar