problemer med 1988- ford taurus

problemer med 1988- ford taurus

I 1988 Ford Taurus var en populær mid -size sedan for mellemindkomstlandene familier . Som med enhver anden bil , har fra 1988 Ford Taurus haft forskellige problemer, som er både mekanisk og elektrisk . Ford har offentliggjort forskellige minder om dele af denne bil

Fælge og sæder

I maj 1992 Ford udstedt en tilbagekaldelse af låsende mekanisme i Ford Taurus stationcar fordi børn kan låse sig selv i foden-godt inden for tredje bagudvendte sæde af bilen . Der var en fare for luft tab eller hypertermi ( i kolde omgivelser ) , hvis et barn låser sig inde bag på stationcar . Ford foreslår , at du erstatter selvlåsende mekanisme med en lås forsamling , der kun er nøgle tilgængelig . Dette problem er berørt næsten 660. 000 biler .
I marts 1991 , Ford mindede magt sædekontakt ledninger , da det blev slået over sædet stødabsorberende . Dette fik den til at stikke igennem og skade den person, der sidder på sædet. Eller en elektrisk kortslutning kan opstå og medføre en brand i sædet . Denne fælles problem på næsten 280. 000 biler . En mekaniker bliver nødt til at omdirigere ledningerne .

Bremser og bil Frame

I august 1991 sendte Ford ud meddelelse om, at den forreste skivebremser havde en stor sandsynlighed for korrosion , når de anvendes i områder , der havde en stor mængde af calciumchlorid eller natriumchlorid . Hvis bremserne omfattende bliver tæret , kunne de fraktur og dine pauser vil mislykkes . Ford anbefales, at folk udskifter deres bremser med fuld støbejern bremser . Dette problem er berørt næsten 325. 000 biler .
I juni 1993 , bemærkede Ford, at biler bygget i Midtvesten og østkysten havde problemer med kroppen mounts af den bageste hjørner af bilens sub-frame . Denne sub-frame støtter motoren , og det kan løsrives på grund af tæring , hvilket får sub-frame hjørner for at falde . Ifølge Internetautodguide. com hvis begge hjørner af den sub-frame dråber , vil føreren mister kontrollen over styringen , og der vil være en høj sandsynlighed for en ulykke og skade . Denne tilbagekaldelse berøres 1. 610. 000 biler , og en mekaniker skulle installere korrosionsbestandigt plader for at styrke kroppen mounts . Ford bemærkede et lignende problem med mount pladen nødder i 1998 .

Suspension

I 1994 Taurus bemærkes, at bue svejsninger af svajer beslaget , der er knyttet til de stivere af Taurus , ikke var svejset ordentligt . Dele af herredømme beslaget kunne rive væk fra spankulere . Hvis dette skete , brikkerne faldt ind i hjulet , og punkterede den eller blot forårsagede skade på hjulet . Dette påvirkede omkring 98. 000 biler .


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne og udskifte en vakuum forhånd ( MGB elektronisk distributør )
hvordan man kan improvisere en l skruenøgle
hvordan man kan købe vinterdæk til din bil
hvordan man kan ændre baghjulet på en Honda Accord
tips til at oprette et hjem garage for at male biler
hvordan man kan ændre en bils termostat
hvordan man bruger en vandhane skruenøgle
hvordan du installerer udvendige dørhåndtag på en Toyota Corolla
hvordan du ændrer en generator bælte
hvordan man kan lave squeaky bremser