trin -for - trin Ford Ranger kobling bløder

trin -for - trin Ford Ranger kobling bløder

Ford Ranger har en hydraulisk kobling system, der var fælles for Ford Explorer . Det hydrauliske kobling bør være " blødte "for at erstatte den bremsevæske og kan gøres så ved at følge en forholdsvis enkel procedure . Du behøver ikke megen mekanisk viden til at løse denne opgave

Begyndelsen Steps

Find koblingen hovedcylinderen kobling værktøjet og afmontere det fra transmissionen. Master kobling cylinder er placeret foran klokken indkapsling af transmissions -og skal være let at finde. Rent fedt eller rester oprustning rundt bremsevæskebeholderen cap . Hold hovedcylinderen reservoiret fuld til at forhindre luft i at trænge ind i systemet . Udfylder skibsføreren kobling cylinder med en høj kvalitet bremsevæske .

Stiff Kobling

Gå til førersædet på din bil og trykkes koblingspedalen . Du bliver nødt til at anvende mindst 10 til 15 pounds af kraft. Hvis du bemærker at koblingspedalen er svært at trykke , vende tilbage til motoren og flyt kobling hovedcylinder kobling værktøj , og tilslut det igen. Derefter forsigtigt trække i koblingen røret . Retur til pedal og trykke koblingspedalen hurtigt fem til 10 gange . Pause i et par minutter og gentag den tidligere aktivitet . Find den udluftningsskruen og presse koblingen helt . Udskift og stram udluftningsskruen .

Soft Kobling

For en blød kobling , følge samme procedure som angivet i " Beginning Steps "sektionen , men når du når det punkt deprimerende koblingen og mærke det har en svampet føle, tilbage til transmissions-og lokalisere den interne mekanisme i hovedcylinder kobling . Åbn ventilen med en skruetrækker. Træd koblingen helt , og hold det på gulvet . Væsken , der kommer ud af udluftningsventilen vil blive mørkt sort ; bløder , indtil væsken er klar .


Relaterede artikler


hvordan man gør en diesel udrensning på din mercedes diesel
hvordan man kan ændre transmissionsolie i en Acura
forklaring af dækstørrelse
hvordan du ændrer en generator bælte på en Dodge Neon
hvordan man kan ændre olien i en 2009 krone
hvordan man rent sort cabriolet toppe
hvordan man kan rense olieudslip ud for en indkørsel
karburator fakta
hvordan man kan kontrollere en PCV ventil
hvordan man kan hoppe starte en honda hybrid