Hvordan rengør jeg min texas chopper ?

Hvordan rengør jeg min texas chopper ?

Texas Choppers er dyre motorcykler , der kræver omhu og forsigtighed ved rengøring . Mens de fleste køretøjer kan køre igennem en bilvask , Texas Choppers kræver delikat håndtering med mild ingredienser , der ikke vil ruste samlinger eller bryde ud fedt , der holder lejerne sammen

Dish Detergent

Selve Texas Chopper kan rengøres med et mildt flydende opvaskemiddel . I en spand , bland 1 /2 gallon vand og 10 dråber flydende opvaskemiddel . Brug en svamp eller blød klud til at absorbere den løsning , så gnid over chopper . Efter soaping ned chopper , skylles svamp eller klud og gå tilbage over med vand for at fjerne snavs og sæberester . Flydende opvaskemiddel er et mildt rengøringsmiddel , der renser og polerer , uden at efterlade en fedtet hinde bag .

Eddike

Eddike virker til at polere dæk fælge og eger , samtidig bryde op snavs og ophobning , der udgør mens du er på vej . I en sprayflaske , blandes en opløsning af to dele vand og en del hvid eddike . Spray direkte på dæk , gnid med en klud eller børste hvis det er nødvendigt , skyl derefter dækkene . Dette vil efterlade fælge og eger ser rene og poleret .

Stål Uld

Ståluld er perfekt til oprustning på dæk, der ikke kan fjernes med en simpel eddike løsning . Brug en finkornsstål uld , og polere dækkene indtil bundfaldet bryder op . Slangen ud for at fjerne overskydende rester .

Bug og Tar Remover

Hvis du vil fjerne fejl og tjære , der har samlet på forsiden af helikopteren , skal du bruge en bug og tjære fjerne produktet . Sættetid spidsen af en klud eller et stykke køkkenrulle med den løsning , så gnid direkte over det berørte overflade chopper . Dette vil nemt fjerne fejl eller tjære oprustning , som har udviklet .

Tandbørste

For at få i små revner og sprækker , skal du bruge en gammel tandbørste med et mildt affedtning agent som flydende opvaskemiddel . Vær sikker på ikke at bruge opvaskemiddel på områder , der er smurt , da dette kan fjerne silikone . For dele belagt med silikone , blot bruge en tandbørste og et par dråber vand .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter motoren pakninger
korrekt dæktryk for biler
hvordan man kan skylle kølemiddel i en Honda Civic
hvordan man kan rense gaskabel på en gas scooter
hvordan man ler bar et køretøj
Ford Escape vedligeholdelse
hvordan man kan købe vinterdæk til din bil
nøglefri adgang fjernbetjening instruktioner
guide til Nissan grænse vedligeholdelse
hvordan man kan genopfylde et bilbatteri