Kia startproblemer

Kia startproblemer

Kia er utrolig populær for kvalitetskontrol ved fremstilling sedans , minivans og coupéer til priser , som ikke bryde bank. På mindst tre forskellige lejligheder den koreanske bilfabrikant har været tvunget til at minde om nogle af sine modeller på grund af problemer , som forårsagede motoren startes eller køre problemer . Hertil kommer , er Internet bulletin boards der beskæftiger sig med bil problemer befolket med Kia bilejere rapportering problemer med motoren opstart eller blokering

Sephia Recall

Kia mindede om sin Sephia modeller, der fremstilles i 1998 og 1999 af to forskellige årsager , som hver især påvirket motorens evne til at starte eller holde kørende . Man huske involveret erstatter to stik , der med tiden kunne korroderer og begrænse mængden af brændstof , der kan indgå i brændstofpumpe , hvilket motoren i stå . Den anden husker skete efter at det blev opdaget , at nogle biler havde en dårlig brændstofpumpe jord stikket og /eller en bolt sikre stik , der var forkert strammet til gulvet . Enten situation kunne føre til et pumpesvigt , som forårsagede at motoren i stå.

Rio Recall

I 2004 Kia annonceret en tilbagekaldelse af dens undergrupper kompakte Rios solgt mellem 2001 og 2004 . Tilbagekaldelsen repareret et tryk sammenbrud i det indsprøjtningssystem , der påvirkede den motorens evne til at starte .

Rondo Recall

Kia erindres over 6. 000 Rondo LX og EX biler fremstillet i 2008 og 2009 med en 2,4 liters motor . Det blev opdaget brændstofpumpen på disse biler var dårligt fungerende , hvilket nok brændstof til at indtaste motoren . Resultaterne af dette problem medtaget fattige start af motoren og tøven .


Relaterede artikler


hjemmelavet vindue sprinklervæske
hvordan du udfører en komprimering kontrollere en Saturn s - serie bil
om at udskifte en generator
hvordan man kan farve auto glasvinduer
hvordan man kan opretholde ordentlig dæk pleje til din bil
hvordan du udskifter en brækket forrude
hvad er rotorer i en bil ?
hvordan du ændrer din forlygte
hvordan man kan justere en hurtig tomgang på en Honda Accord
Nissan Pathfinder vedligeholdelse