andet vindue toner

andet vindue toner

Tonet eller film , er lavet af to-til syv-millimeter tyk polyester film og kan anvendes på overflader som glat glas , plast og plexiglas . Tonet , der består af flere lag , har en side , der enten har en tryk- følsomme eller aktiveres af vand klæbemiddel, som anvendes til at anvende farvetone, og en eksponeret side, der normalt behandles med en ridsefast belægning . Brugen af farvetoner har flere fordele , hvilket gør dem ideelle til brug i biler , boliger og kontorbygninger

Fordele ved Window Tint

tonet kan yde beskyttelse for at reducere mængden af fading forårsaget af solen til møbler , vindue behandlinger og tæpper ved at blokere 99 procent af UV stråler . Evne til farve at aflede solens skadelige UV- stråler hjælper også med at reducere overdreven varme vinde gennem vinduer samt giver øget komfort og energieffektivitet. Derudover farvetone kan skære blænding , giver privatliv og giver sikkerhed ved at forhindre skader fra glas fragmenter på grund af kriminalitet og barske vejr .

Isolering Tint

Isolering tone har evnen til at aflede solens varme om sommeren til at reducere varme vinde og kan tilbageholde op til 55 procent af varme om vinteren . Derfor , når det anvendes i boliger og bygninger , isolerende farve bidrager til energieffektivitet og hjælpemidler til at nedsætte el- regninger . Bortset fra at hjælpe styre temperaturen og sænke regninger , isolerende film bidrage til at reducere fade skader på møbler , tæpper , gulve og vinduer behandlinger ved at blokere UV -stråler .

Blænding Reduktion Statisk Ding Tint

Blænding reducere statisk klamre tonet kan bidrage til at reducere blænding fra solen , der kommer ind gennem dit vindue . Denne form for nuance er omkostningseffektiv , fordi det ikke er fast installeret , men er aftageligt og kan genbruges . Blænding reducere statisk klamre tonet er især nyttig på steder , hvor fjernsyn og computerskærme er udsat for blænding af solen , som det falder blænding og dermed forbedre visningsforhold .

Privacy Tint

Privacy tone , som f. eks matteret vindue farvetone , giver privatliv og bruges ofte til badeværelset vinduer . Denne farve er gennemskinnelig og giver lys i løbet af dagtimerne uden at give folk udefra til at se i. Spejlet privatliv farvetone giver også privatlivets fred i dagtimerne uden at folk udefra til at se i , men i stedet vil de se en afspejling af sig selv .

Sikkerhed Tint

Sikkerhed og tryghed tonet hjælper med at beskytte vinduer fra bryde på grund af voldelige vejr , såsom storme , tornadoer og orkaner og også beskytter mod kriminalitet . Sikkerhed og tryghed tonet er sværere at ryste og har evnen til at hjælpe med at holde glasset sammen, når ramte eller voldsomt rystet . Når glasset er holdt sammen , det hjælper også til at forhindre farlige luftbårne glas og skårene , der kan forårsage skade på mennesker i og uden for bygningen . Denne form for tonet er normalt bruges i kommercielle og offentlige bygninger og kan bidrage til at reducere omkostningerne ved materielle skader , der ellers ville opstå, hvis dette farvetone ikke blev brugt .


Relaterede artikler


hvordan man kan vaske en bil uden at ridse det
Definitionen af en drivlinie garanti
hvordan man kan springe lange linjer til din Virginia State bil inspektion
Hvornår skal en udskiftning dæk på en bil ?
bil lift sikkerhedsregler
hvordan du installerer en lambdasonde i en Suzuki Swift
hvordan man kan gøre bilen bremser holder længere
hvordan du fjerner skunk lugt fra en bil
hvordan man kan forbedre kilometertal med manuel låsning hubs
hvordan man kan skylle varmer kernen i en 2001 Passat