årsagerne til cupping dæk

årsagerne til cupping dæk

Cupping , eller " scalloping " af dækkene på en bil er en primær bekymring for enhver chauffør . Cupping er , når et køretøjs dæk er udsat for mere slid end normalt i en af en række forskellige måder . Cupping kan være resultanten af en reparation udsteder eller fra lav kvalitet dæk og skal anerkendes for de farlige tilstand er det

Hvad er Cupping ?

Cupping er , når et køretøjs dæk have indsnit i dem . Cupping er forårsaget af dårligere end normalt slid , ælde og pres på overfladen af dækket , der tager små stykker og dele af dækkene flade ud . De resterende pladser er glattes under kørslen , så de er såkaldte " cupping " som modsætning til " skår ". Cupping kan henvises til af nogle fagfolk som " scalloping . "

Kørsel på dæk, der cupping er ikke et sikkert scenario for bilister , da der er mindre kontakt mellem overfladen af dækket , og at af vejen . Mindre kontakt betyder mindre trækkraft og kontrol for at starte og stoppe .

Hvad er årsagen Cupping i Dæk ?

De fleste tilfælde af cupping sker i billig lav kvalitet dæk . Højere kvalitet dæk er bedre i stand til at modstå skår af det miljø , der forårsager cupping i billigere dæk . Forbrugerne bør have høj kvalitet dæk monteret på deres biler .

en anden årsag til Cupping

Selv om dækkene er højere kvalitet , og cupping stadig forekommer , kan problemet være med en vildfaren affjedring på køretøjet . Hvis suspensionen på et køretøj giver mulighed for at dækkene til at hoppe , som køretøjet ruller langs , vil den ekstra indsats gør slidmærker på dækkene , hvilket resulterer i cupping .

Desværre , når årsagen er suspensionen , skal en kvalificeret mekaniker erstatte suspension og dækkene . Da der er en risiko for, at årsagen er en alvorlig reparation som suspension , der har en mekaniker kontrollere køretøj er ofte værd bekostning , på trods af den tid det vil tage .

Odd Cupping Situationer

Hvis dækkene oplever cupping er på bagsiden kun kan årsagen til problemet bare være med bilens tilpasning . Heldigvis i sådanne tilfælde er køber nye dæk og en tilpasning justering mere økonomisk end at erstatte affjedring og dæk . Hvis du er i tvivl om den betingelse dine dæk , tage din bil til en kvalificeret mekaniker .

To nemme måder til bestemmelse et problem med din Dæk

Se efter trykmærker og en ujævn overflade, der ligner " kammuslinger " i slidbanen af dækket , hvor en chauffør skal forvente at se en glat overflade . Du også kan mærke en svag rumlen som køretøjet bevæger sig . Denne lyd sandsynligvis kommer fra den skål pletter på dækkene . Hvis en af disse situationer er bemærket , tager bilen til en uddannet mekaniker .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense dit køretøj plastik forlygter og baglygter
hvordan man kan erstatte en dårlig generator
hvordan man kan fjerne rattet fra en BMW 328i
dele af en bil dæk
hvordan man kan kontrollere motorophæng
hvordan du fjerner en BMW tåge lys
hvordan man kan ændre olien i en 2009 krone
dele af en karburator
hvordan man kan vaske en bil uden at ridse det
hvordan man kan spare en masse penge på at købe og vedligeholde din bil dæk