bil olietyper

bil olietyper

Bil olie holder dig bilens motor kører gnidningsløst og effektivt-det skærer ned på motorslitage og det holder motoren ren . Hvis benzin er din bils mad , så olien er dens blod

konventionelle olie

Konventionelle olie stammer fra råolie og er den billigste og mindst komplekse af motorolie typer . Og fordi det har en enklere fyldes op end andre typer af motorolie , konventionel olie bærer hurtigere end syntetiske .

Syntetisk Olie

Syntetiske motorolier , der stammer fra polyalfaolefiner , der er renere og mere komplekse end de konventionelle olie-give dem en højere pris . Syntetiske olier er mere slidstærke og temperatur tolerant end konventionelle olier .

Syntetisk Blends

Blandinger af konventionelle og syntetisk olie skære prisen ned på syntetiske ved at blande i konventionel olie . Syntetiske blandinger er dybest set konventionelle olier med additiver for at øge deres temperatur tolerance og hjælpe dem brænde renere .

High Mileage Olier

High kilometertal olier er syntetiske olier med to specielle additiver , der er til gavn for biler med større motorer . Et tilsætningsstof, holder olien fra afbrænding , hvis den undslipper motoren sæl og en anden tilsætningsstof hjælper med at forsegle langsom utætheder .

Nanolubricants

Nanolubricants kan være fremtiden for syntetisk olie additiv . De anvender principperne om nanoteknologi til at skabe små nanopartikler , der siges at skære ned på friktion , stå op til enorme mængder af pres og bliver aldrig slidt .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter den forreste kofanger på en toyota Tacoma
hvordan du fjerner auto glas
hvordan du installerer skræmmebilledet kold luft indtag
hvordan man kan ændre tændrør og distributør kasket i en Ford Escort
DIY : vinduesvisker reparation
hvordan man kan ændre en hytte luftfilter i din bil eller varevogn med henblik på at lindre forår og efterår allergier
Hvor længe skal en bil batteriet oplades ?
hvordan man kan reparere radiatorer til biler
hvordan man kan skifte batteri i en Oldsmobile Aurora
hvad er hjullejer ?