definere en ratstamme

definere en ratstamme

En ratstamme lægger rattet eller styret med det styreanlæg i et motorkøretøj . Det er , hvad gør det muligt for køretøjet at dreje og justere hjulet retning fra side til side til den ønskede kurset

Funktion

I de fleste biler og lastbiler , er bilen vendt ved håndkraft rat foran føreren . Den er monteret på ratstammen . Der er kardanled i kolonnen , der forbinder hjulene til styrende funktion .

Motorcykler

En motorcykel og andre tohjulede køretøjer, der anvendes styret til at styre . Den er monteret på ratstammen på samme måde som biler og lastbiler .

Fire-hjulsstyring

Fire-hjulsstyring ( eller alle-hjulsstyring ) er et system , der anvendes af mange køretøjer for at forbedre styring svar . Baghjulene ikke vende , men bidrage til at stabilisere køretøjet og /eller sænke venderadius ved lav hastighed .

Railroad

Jernbanetransport er den eneste transport fartøj , der ikke anvender en ratstammen for styreapparatet . I stedet bruger jernbane tænder på sporene for at ændre retningen af toget .

Fun Fact

Når du tænder rattet på en bil , er du forvandle din inde hjulet på en lidt mindre cirkulær radius . Den indvendige hjul gør en strammere tur end udenfor hjulet .


Relaterede artikler


hvordan voks din bil for begyndere
forseglet blybatteri vedligeholdelse
hvordan man kan fjerne rust fra alufælge
hvordan man våde sand en bil , der har en klar lak finish
gas kilometertal tips til en Prius
hvordan man kan justere tromlebremser
hvordan der kan opnås en højglans på din bil vinduer
ventiler , der anvendes i hydraulik
hvordan du opretter en forebyggende vedligeholdelse tjekliste
Hvordan ventilerede gas caps arbejde ?