den bedste måde at skinne aluminium lastbil fælge

den bedste måde at skinne aluminium lastbil fælge

Aluminum truck fælge kan være dyrt og bør opbevares i den bedste tilstand muligt . Forkert rengøring procedurer kan forlade aluminium fælge ser beskidt , og kan også ridse overfladen på fælge , forvolder skade og faldende værdi

Vask Wheels

Vask hjulene til at fjerne bebyggede snavs eller rester . Brug en bilvask løsning eller lave dine egne ved hjælp af en gallon af varmt vand og 10 dråber flydende opvaskemiddel . Dette rengøringsmiddel fungerer godt til at bryde op fedt og snavs , uden at efterlade striber bag . Brug en lammeskind rengøring mitt , når man vasker hjulene for at undgå at ridse aluminium fælge . Tør med en mikrofiber klud .

Fedt og Tar Fjernelse

Brug en fedt og tjære fjernelse produkt til at fjerne bebyggede vej tjære eller fedt . Påfør med en blød klud, og gnid indtil alle rester er fjernet . Få bagsiden af fælge , samt alle revner og sprækker for at holde fælge ser deres bedste . Vask dækkene igen for at fjerne de resterende rester . Tør med en mikrofiber klud .

Aluminum polsk

Køb en aluminium polish fra din lokale auto levering butik , der er designet specielt til aluminium fælge . Spørg en butik associeret til hjælp, hvis du ikke er i stand til at bestemme hvilket produkt der er bedst for dit køretøj . Påfør polish med en klud , og gnid med en ren pudseklud . Dette vil fjerne eventuelle polish rester og hjælper med at holde din lastbil fælge i deres bedste kvalitet .


Relaterede artikler


hvordan man kan bevare liv i dine dæk
typer af spiralfjedre
hvordan man kan ændre vinduesviskerne på en Hyundai Accent
hvordan du udskifter forruden på en Camaro
hvordan man kan hånd vasker din bil korrekt
hvordan man kan refill airconditionanlægget i din bil
hvordan man kan spare gas
hvordan du fjerner bumper stickers fra din kofanger
hvordan man kan rense hårdt vand pletter på bilruder
hvordan man jack op Audi A6 med Jack point