hvordan affjedringssystemer arbejde

hvordan affjedringssystemer arbejde

Suspension Basics

Suspensionen er en af de vigtigste dele af en bil . Selv på en temmelig glat vej , rystelse lille bump bilen, som den rejser . Uden nogen form for suspension , kunne disse bump tvinge hjulene væk fra vejene , skader bilen og støde til føreren. Suspension holder hjulene i kontakt med vejbelægningen , og holder bilen intakt og føreren komfortable .

Dæk og Springs

Det første lag af suspensionen er dækkene . En bil fleksible , luftfyldte dæk reagere på dips og bump i vejen , bøjning til at absorbere nogle af de chok . Dækkene er knyttet til de hjul, der er knyttet til fjedre . Når en bule skubber på hjulene , det komprimerer foråret . Dette lader hjulet bevæge sig op og ned med stød , holde kroppen i bil fra absorberer stød direkte .

Shock Absorber

Et problem med fjedre er, at de ikke sprede energi . Når et bump på vejen komprimerer en fjeder , det gemmer energien . Derefter springer tilbage , skubbe ryggen mod vejen med næsten lige så meget kraft som vejen havde udøvet . ( Nogle af den kraft, spredes som varme . ) Hvis suspensionen bestod af lutter fjedre og dæk , ville bilen hoppe op og ned hele tiden , hvilket giver en ubehagelig og farlig tur . Støddæmpere er løsningen på dette . Der er mange forskellige slags , men de består alle af en kolonne eller fleksibel beholder fyldt med en væske . Når en spole indeni er komprimeret , et stempel skubber ned på støddæmper , komprimere væsken . Dette skubber væsken ud af den måde , skaber modstand . Denne modstand vender energi trykker ned på den chok til varme , som løber ud i luften . Stedet for at lagre energien fra alle rystelse i foråret , det meste af det er der spredes gennem chok . Bilen er ikke hoppe tilbage voldsomt-kun rebounds nok til at blive i kontakt med vejen .


Relaterede artikler


når at få nye dæk
hvordan man kan kontrollere en lambdasonde
hvordan du ændrer transmission fuild
hvordan man korrekt puste dine dæk
hvordan du ændrer en generator bælte på en Dodge Neon
hvordan man kan tilføje freon til en Mazda 626
hvordan en hætte lås arbejde ?
hvordan man rent bil puder
hvordan man kan maskinen polere en bil
hvordan man laver en simpel bil dække