hvordan du udskifter en BMW 318 tåge lys

hvordan du udskifter en BMW 318 tåge lys

BMW 318 blev solgt i USA indtil 1999, hvor det blev erstattet af nyere versioner af 3- serien . Tågen belysningsartikel er stort set den samme på alle BMW biler , hvilket gør disse instruktioner effektiv for de fleste BMW modeller . De fleste modeller i 318 kræver tågen pære nummer H1 . Sørg for at tjekke bilens instruktionsbog første

Du skal bruge: .
Pære nummer H1
Topnøgle sæt .


1 .
Drej tågen lyskontakten og motoren slukket .
2 .
Kig nøje på din tåge lys setup under den forreste kofanger . Den plastiske Panelet omkring tågelygte skal fjernes før udskiftning af tåge lys .
3 .
Træk panelet til at frigive de klip , og tag panelet af tågen lys . Sæt den til side for nem adgang , du får brug for det efter udskiftning af tåge lys
4
Fjern 8 mm bolt tættest på centrum af kofangeren . . En standard topnøgle virker fint . Når bolten er fjernet , forsigtigt trække tågen belysningsartikel fra køretøjet .
5 .
Adgang til bagsiden af forsamlingen til at afbryde pæren modulet . Drej modulet en kvart omgang mod uret for at låse den op , og derefter fjerne modulet fra forsamlingen .
6 .
Tryk plastik fane på pæren modulet for at frigive pæren . Kassér den gamle pære . Sæt den nye pære i modulet , indtil det klikker og låses på plads .
7 .
Installer pære i den bageste del af tåge lys og drej den med uret for at låse den. Monter tåge lys ved hjælp af 8 mm bolt .
8 .
Sæt plastikdækslet tilbage omkring tågelygte for at fuldføre installationen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at erstatte hele tågen belysningsartikel , bare udskifte plasthus , når det er taget ud af køretøjet .
 • ny pære har et plastik -forbindelse for en grund . Hold fast på den , mens du installerer pæren , snarere end glasset del af pære . Olier fra din hånd vil få pæren til at brænde hurtigt ud .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan forebygge bilens stereoanlæg tyveri
  hvordan du fjerner fairings
  hvordan man kan ændre bremseklodser i en 2002 Trailblazer
  Sådan fejlfinder du en bil motor
  hvordan man korrekt skifte olie i bilen
  hvordan man kan vaske din bil i hånden og spar penge
  hvordan man kan ændre transmissionsolie i en toyota 4Runner
  hvordan man kan kontrollere din bil for sikker kørsel
  Hvor tit skal jeg ændre mine viskerblade ?
  hvordan en tændspole virker