hvordan du udskifter en brækket forrude

hvordan du udskifter en brækket forrude

Revner i forruden ikke kun kan medføre, at føreren ikke har et klart overblik , men de kan også føre til andre komplikationer som f. eks korrosion til de underliggende stål og et kompromis af integriteten af forruden . Udskiftning af et brækket forrude er noget , der kan ske uden bistand fra en professionel . Alt det kræver er de rette værktøjer og en trin -for-trin plan

Du skal bruge: .
beskyttende vandtætte eller vinyl klud
Vinduesvisker arm aftrækker .
Forrude trim afsked værktøj .
Forruden kniv .
Forruden mejsel .
Forruden aftrækker .
Forruden skraber .
Bindemiddel .
Fugepistol .
Tube lim .


1 .
Undersøg brudt forruden og den del af køretøjet omkring den . Når du udskifter en brækket forrude , er det afgørende , at den nye forrude monteres med et stærkt bånd og segl . Kig efter noget , der kan kompromittere korrekt installation , såsom buler eller ridser i området , eller korrosionsskader . Hvis der er skader , der kan resultere i forkert installation , kan du ønsker at rådføre sig med en professionel forruden glas installatør .
to .
Beskyt køretøjet mod skader, der måtte under udskiftningen . Ved fjernelse og udskiftning af forruden , kan opstå skader på de malede overflader på køretøjet fra slitage eller kemikalier . Du kan undgå dette ved at placere en vandtæt eller vinyl klud over de malede overflader nær forruden . Tape fra defroster åbninger, som er placeret på ydersiden af køretøjet direkte under forruden området . Dette vil forhindre noget i at falde ind i ventilationshullerne .
3 .
Fjern vinduesviskerne og metal trim omkring forruden . Det vinduesviskere kan fjernes med et specialiseret værktøj kaldet en vinduesvisker aftrækker , mens metalkant kan fjernes med et specialiseret trim værktøjet. Indsæt trim Værktøjet under en del af trim og træk mod midten af forruden , indtil den udgivelser. Gentag for hvert stykke trim .
4 .
Brug forruden kniv til at skære igennem den klæbende materiale med de knuste forruden på plads . Forruden mejsel kan bruges , hvis det er nødvendigt , at løsne glasset .
5 .
Påfør en forrude aftrækker , som er et værktøj udstyret med en stor sugekop , at glasset til at bistå dig med at fjerne den fra køretøjet .
6 .
Forbered montering overflader på køretøjet og den nye forruden til limning . Rengør monteringsoverfladen på køretøjet med forruden skraber , og derefter anvende et bindemiddel til overfladen . Scuff kanten af den nye forrude glas med den forruden kniv til at fremme vedhæftning , og derefter anvende et bindemiddel til den stigende glassets overflade .
7 .
Brug en fugepistol til at anvende en ubrudt stribe lim hele vejen rundt monteringsoverfladen åbning på køretøjet .
8 .

Placer de nye forruden glasset ind i åbningen , med hjælp af sugekoppen , og tryk den mod perlen af lim . Henvise til den anbefalede tørretid for mærket af lim , som du bruger .
9 .
Re-installere trim og vinduesviskerne , og rengør arbejdsområdet . Også bruge denne tid til at foretage en endelig kontrol af dit arbejde .

gode råd og advarsler


 • Specialized forruden fjernelse og udskiftning af værktøjer kan købes hos din lokale auto dele butik eller online .
 • Brug beskyttelsesbriller , handsker og tøj sikre din sikkerhed , mens du fjerne og udskifte en knækket forruden . Sørg for, at du har en ubrudt stribe lim på monteringsoverfladen i Trin 7 . En forskel kan medføre, at forruden ikke at overholde korrekt , hvilket kan føre til lækager eller vindstøj .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan rense bilruder krystalklar
  hvordan man slår på en bil sikringsboks
  hvordan du fjerner bakspejl mount
  hvordan man kan opretholde en " grøn " bil
  dodge diesel vedligeholdelse tips
  rådgivning om langtidsopbevaring af en bil
  hvordan man bruger en flaske jack
  hvordan du udskifter en Mazda protege5 lambdasonde
  hvorfor gas skyde ud af en Jeep Wrangler fyld tube?
  hvordan de - badge en bil