hvordan du udskifter viskermotor i en Volkswagen

hvordan du udskifter viskermotor i en Volkswagen

Visker motor på en Volkswagen , er en elektrisk motor tilsluttes via et drev sammenkædning til viskerarme . Vinduesviskerne er en integreret funktion til kørsel med motorkøretøjer på sikker vis. Hvis dine viskere ikke fungerer , eller synes at mangle den hastighed eller magt, som de brugte til at have, visker motoren fjernes og erstattes umiddelbart

Location

Det viskermotor på en Volkswagen er placeret direkte under plastik hætte dækning . Den cowl Betrækket er placeret direkte under forruden .

Fjernelse

Begynd med at fjerne viskerarme af nysgerrige væk fra dækker i bunden af armene og fjerne de møtrikker , som fastgør våben til drivaksler . Etiketten passager og chaufføren våben , så de kan installeres i samme position . De er ikke indbyrdes udskiftelige. Fjern gummi hætte til motordæksel vejr sæl. Skru plastik skruer fra førerens side af hætten dækning, så fjerne denne halvdel af låget . Fjern de skruer fra i passagersiden kutte og fjern denne halvdel af låget . Afbryd vinduesvisker motoren ledningsnet ved at adskille plast ledninger stik . Fjern de tre bolte , der holder den viskermotor til køretøjets krop . Træk motoren lidt væk fra kroppen , og fjern derefter den møtrik, der forbinder motorakslen til vinduesvisker sammenkobling . Fjern motoren .

Installation

Placer den nye viskermotor på plads i kutte og tilslut det til visker armen forbindelsen . Derefter geninstallere tre fastholde bolte . Tilslut plast ledninger stikket til viskermotor ledningsnettet . Placer cowl dækker i position under forruden og geninstallere plast skruer , der bevarer dem . Geninstallere gummi hætte til cowl tætningsliste . Geninstallere viskerarme i samme situation du har fjernet dem fra , sammen med visker arm fastholde nødder og lavere vinduesvisker arm dækker . Drej vinduesviskerne på og prøve for korrekt funktion . Hvis viskerbladene slag mod karrosseriet omkring forruden , løsne møtrikker , der forbinder viskerarme på akslerne og justere .


Relaterede artikler


som bremseklodser er de bedste ?
PT Cruiser vedligeholdelse
den bedste måde at rense ruder
hvordan man kan spare gas
hvordan man kan kontrollere motorolie i bilen
hvordan man kan ændre transmissionsolie i en Ford Ranger
hvordan man bløder en motorcykel kobling
problemer som følge af lav servostyring væske
valg for bilindustrien håndværktøj
hvordan man kan ændre en radiator ventilatormotor