hvordan en forret magnetventil arbejde ?

hvordan en forret magnetventil arbejde ?

Dele af magnetventil startere i Automobiles

Det magnetsystem starteren system i en bil er forholdsvis enkel . Den består af et batteri , hvorfra systemets oprindelige afgift er fremstillet af, som er direkte forbundet med magnetventil . Inde i magnetventilen er en pull-i spole ( de større spole ) og en hold-i spole . Spolerne er viklet omkring en jern stemplet , at når systemet er startet , er flyttet ind i en kerne , hvor det kommer i kontakt med en kobling til starteren 's drevet gear .

Hvordan Magneter Arbejde i Automobiles

Når bilen er startet , er spænding sendes fra batteriet til magnetventil . Pull-i spole er i stand til at tegne en masse strøm og genererer et stort magnetfelt , og er den primære dræn på batteriet . Dette skaber den magnetiske kraft , der trækker stemplet ind i kernen og fuldfører kredsløb mellem terminalerne af batteriet. Bevægelsen af stemplet forårsager starterens drevet gear til at flytte ind i mesh med svinghjulet ring gear . Dette er , hvad får motoren til at dreje . Den hold- i spole genererer en meget svagere magnetfelt og har stemplet på plads . Dette sparer på batteriet og reserver de fleste af batteriets levetid til at starte bilen .

fælles Magnetventiler problemer

De fleste køretøjer startproblemer er et resultat af en mangel på nuværende bevæger sig gennem den store magnetspolen af en forret magnet . Når du hører en klikkende lyd , men motoren ikke vendes , er batteriet ikke har nok liv til at magnetisere den store spole og træk stemplet på plads . Flere ting kan være årsagen til dette . I de fleste tilfælde er batteriet ikke har nok afgift til magten magnetventil , fordi forlygter eller andre elektriske komponenter blev efterladt på og drænet batteriets opladning . Batteri dræning kan også være forårsaget af kortslutninger i mere alvorlige tilfælde . En mangel beregning nå magnetventiler en også være forårsaget af tæret batteriets poler , løse kabelforbindelser eller et beskadiget positiv batteri kabel.


Relaterede artikler


toyota Tacoma vedligeholdelse
hvordan man kan holde bugs fra din forrude
hvordan en hætte lås arbejde ?
hvorfor frost form på biler ?
hvordan man kan genopbygge et bilbatteri
hvordan man kan erstatte en slidt tandremmen
hvordan man skaber en akut vejsidebombe bil pleje kit
hvordan du ændrer Mustang bremser
typer af motorkølevand
hvordan du ændrer olie , gør- det - selv