hvordan man får en plet ud af din bils interiør

hvordan man får en plet ud af din bils interiør

Ligegyldigt hvor forsigtig man er , nogle gange en plet vil dukke op på din plads eller i tæppet i bilen . Her er hvordan man får selv de mest genstridige pletter ud

Du skal bruge: .
Rengøringsskum
. Plastic-børste .
Farveægte klud .
Vakuum.
Damp renere .
Folex .
Woolite .


1 .
Første skridt er at støvsuge din boligindretning , især omkring hvor pletten eller pletter er . Du ønsker en god base at arbejde med . Det kan være en god idé at sprøjte et tyndt lag af biler interiør Rengøringsskum og tørre det ned med en fugtig farve-hurtig klud ( 100 % bomuld er det bedste ) .
2 .
Hvis du har en damp renere med en vedhæftet fil , så prøv det første . Ofte en kombination af vand , varme og rengøringsmidler vil være nok til at få pletten ud . Spray en lille mængde vand med den vedhæftede fil på pletten , og strengt børste over det , så vandindholdet med den vedhæftede fil . Gør dette fem eller seks gange , hvis dette ikke slippe af med pletten , er det tid til at komme videre .
3 .
Næste ville være at anvende nogle Woolite på pletten som pr anvisningerne . Woolite er en mildt rengøringsmiddel , og kan få helt sudsy , men hvis pletten er fjernet så det er alt du skal gøre ! Hvis det ikke bliver pletten ud , kan du prøve og bruge den sammen med plastic-børste til mekanisk hjælpe tvinge pletten ud . Hvis det er fjernet , rydde op med damp renere eller med en fugtig klud . Hvis ikke , er det tid til at bryde ud af store kanoner .
4 .
derefter bruge et produkt kaldet Folex . Det er en favorit af professionelle detailers , og det vil højst sandsynligt få pletten ud af enhver tæppe eller klud sæde . Igen , rydde op med skum renere og en fugtig klud eller med damp renere .
5 .
Hvis det ikke er kommet ud af nu , er der ikke så meget mere kan du gør . Den bedste forklaring om, at det ikke er kommet ud er, at det har bleget dugen . Hvis den har , kan det være tid til at se på at få din plads omgjort eller måske male pletten med en maling specielt til tøj , som bør kunne findes på en lokal håndværk butik .

Tips og advarsler


 • altid starte med den mildeste renere og arbejde dig op til de mest slibende . Klud kan nedbryde med for meget friktion .
 • Du ved , hvad de siger om en ounce af forebyggelse . Invester i et produkt, afviser pletter , som f. eks Scotchgard .
 • Hvis du ikke kan få det ud selv , og bilen er værd en fair bit i penge , søge professionel detaljer assistance for at få det malet . Også kan de have et trick i ærmet for at få pletten ud , som er uden min viden .
 • Må ikke engang tænke på at røre ved blegemiddel . Selv hvid klud normalt pigment i det , der vil blive fjernet med blegemiddel .
 • Sørg for at du suger eventuelt resterende fugt , når du er færdig med at fjerne pletter , som fugt kan føre til skimmel .


 • Relaterede artikler


  hvordan man gør en hjulsporing derhjemme
  hvordan man bløder Brembo bremser
  hvordan man kan kontrollere slidbanen
  rengøring en rv gummi tag
  hvordan man kan spare $ $ $ , når de køber dæk
  hvordan detalje en motor
  hvordan man kan rense hårdt vand pletter på bilruder
  hvordan du udskifter en hale lys F350
  hvordan man kan sammenligne priser på Goodyear-dæk
  hvordan man rent biler tæppe