hvordan man kan diagnosticere en jeep gashåndtag positionssensor

hvordan man kan diagnosticere en jeep gashåndtag positionssensor

Gashåndtaget position sensor ( TPS ) anvendes i brændstof-indsprøjtning og karburator motorer . TPS bruges til at overvåge placeringen af gashåndtaget butterfly ventilen. Når bilen accelererer , sommerfuglen åbner for at tillade luft ind i indsugningsmanifolden . Der er nogle få tegn , der kunne signalere, at gashåndtaget holdning sensoren er ikke

Du skal bruge: . .
Ohm-volt meter


1
Tænd tændingen til " On " position , men ikke starte bilen . Sørg for volt meter er på 12 volt jævnstrøm . Finde stikket , der går fra ECM ( Engine Control Module ) til TPS og afbryde den fra TPS . Der er normalt tre grene ; centrum gren er normalt den negative stikket
2
Tag volt meter , og tilslut den negative side ( normalt sort ledning) til jorden terminalen på . batteri . Tag den positive ledning ( normalt den røde tråd), og fastgør den til en af de andre tænder . De volt meter bør læse fem volt , hvis du med succes har fundet den reference wire for TPS . Hvis det lyder noget under fem volt , så du er på det signal, tråd og behovet for at gå til den anden gren i stikket . Hvis det lyder noget , så er du på det negative stikket .
Hvis det lyder fem volt , så ved du , at du får ordentlig reference spænding til TPS . Derfor skal du bare fjernet en defekt el -feed til ECM .
3 .
Re-installere stikket tilbage på TPS . Tag den positive ledning til volt meter og sætte det til signalledning i ryggen af stikket-" . back sondering " dette er kendt som Tag den negative ledning fra volt meter og sætte det i centrum ledning ( negativ på stikket ) .
4 .
Tag sommerfuglen akslen og manuelt drej den . Som du tænder det, bør du få en gradvis regne på måleren opad til fem volt . Hvis volt svinger frem eller tilbage uregelmæssigt , så du ved, du har en defekt TPS .


Relaterede artikler


hvad der forårsager et bilbatteri til overprisen ?
hvordan du kan få kørekort poster i Ontario
hvordan du udskifter PT Cruiser tændrør
brændstof systemvedligeholdelse
hvordan man kan skylle og fylde kølesystemet på din bil
Hvordan kan jeg genbruge brugte bildæk ?
hvordan du udskifter ruder
hvordan man rent sprinklervæske jets
dodge diesel vedligeholdelse tips
hvordan man kan forynge et bilbatteri