hvordan man kan ændre en Chevrolet transmission filter

hvordan man kan ændre en Chevrolet transmission filter

Som en bilejer , ved du hvor vigtigt det er at udskifte transmission filteret på din Chevy køretøj . Et nyt filter vil holde olien flyder på det rigtige tryk og fri for forureninger , der fremskynder slid og forårsage indre skader . Men mange gange , vi ender med at forsømme de transmissions-eller betaler for meget , fordi vi ikke ved hvordan man gør det selv . Spar penge ved at lære at udskifte filteret

Du skal bruge: .
Floor jack
To bukke .
Stor fangst gryde.
Ratchet , skralde udvidelse og topnøglesæt .
Breaker bar hvis det er nødvendigt .
Skruenøgle.
Gummihammer hvis det er nødvendigt .
Standard eller stjerneskruetrækker hvis det er nødvendigt .
Spidstang hvis det er nødvendigt .
Opløsningsmiddel.
Plastikskraber hvis det er nødvendigt .
Nyt filter sæl .
Ny transmission pan pakning .
GM P /N 12346004 Rørtætning .
Tragt .

Fjern filter


1 .
Park dit Chevy på en plan overflade . Hæv den forreste del af bilen med et gulv jack og støtte den på to bukke . Sæt en stor fangst gryde under transmissionen gryden .
2 .
Fjern række -vælgeren Kabelholder fra siden af transmissions at give dig selv plads nok til at fjerne gryden , hvis det er nødvendigt . Brug en skralde , skralde udvidelse og sokkel.
3 .
Fjern katalysatoren , hvis nødvendigt. På nogle Chevy modeller , vil dette give dig en bedre adgang til at fjerne transmission gryden . Brug en breaker bar , Ratchet og sokkel .
4 .
Fjern bundprop , hvis din Chevy model transmission er udstyret med det , ved hjælp af en skruenøgle .
5 .
Fjern side og front pan monteringsbolte . Derefter løsnes den bageste bolte omkring fire skiftes til at bruge en skralde og stikdåse . Let tryk på fronten af panden med en gummihammer til at adskille gryden fra transmissionen , hvis det er nødvendigt , og dræne væsken .
6 .
Afslut fjerne transmission panden og pakning .

7 .
Tag transmission filteret fra bunden af transmissionen. Hvis filteret er skruet af pumpen , skal du bruge en standard eller stjerneskruetrækker til at fjerne det . Ellers , træk og drej filtret ud af pumpen .
8 .
Træk filteret forsegle bunden af pumpen, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af et par spidstang .
9 .
Rens transmissions-og pan anlægsfladerne helt ned ved hjælp solvens og en plastic skraber hvis det er nødvendigt . Så lad overfladerne tørre helt ud.

Installer Nyt filter


1 .
Påfør et tyndt lag transmissionsolie til det nye filter segl .

2 .
Monter filteret segl ved hjælp af en socket med samme diameter til at skubbe pakningen på plads .
3 .
Skru det nye filter ved hjælp af standard eller Phillips skruetrækker . Eller skubbe filteret på plads , afhængigt af din særlige transmission model .
4 .
Installer transmission panden og nye pan pakning . Spænd gryden bolte gradvist over kors mønster ved hjælp af skralden , skralde udvidelse og sokkel. Undgå spænde den boltene for at forhindre skader på panden pakningen .
5 .
Påfør et tyndt lag af GM P /N 12. 346. 004 Rørtætning eller svarer til den tråde af bundprop , hvis din transmission model er udstyret med det . Derefter installere bundprop med skruenøglen .
6 .
Sæt range selector kabel beslag til den side af transmissionen bruge skralden , skralde udvidelse og stik , hvis du var nødt til at fjerne det .
7 .
Installer katalysator , hvis du havde at fjerne det. Brug skralden og soklen.
8 .
Sænk køretøjet .
9 .
Refill transmission med væske gennem oliepinden røret ved hjælp af en tragt . Hvis du udskifter den gamle transmissionsolie , kun bruge det korrekte beløb og type, der anbefales til din Chevy model af din bilproducent . Konsultere din bil instruktionsbogen hvis det er nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • For det bedste resultat , erstatte fremsendelse filter på din bil producenten anbefalede intervaller for din Chevy model . Hvis det er nødvendigt , konsultere din bil ejeren og /eller køretøjets service manual .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan diagnosticere en jeep gashåndtag positionssensor
  hvordan man kan rense en bil gulv
  hvordan du ændrer forskellen væske i en Infiniti G35
  hvordan man kan fjerne benzin lugt i tæppet uden brug skadelige kemikalier
  hvordan du fjerner bremsestøv skjolde
  Body Shop sikkerhed ved slibning
  hvordan man kan justere vinduesvisker væske dyser
  de gennemsnitlige omkostninger til at levere en bil i udlandet
  tændrørskablet problemer
  hvad skal du rense indsprøjtningsdyser med ?