hvordan man kan ændre olie i din bil som en proffesional

hvordan man kan ændre olie i din bil som en proffesional

Disse instruktioner vil lære dig , hvordan du skifte olie i bilen som en professionel

Du skal bruge: .
Metrisk eller Standard Nøgler ( afhængig af bil )
. Oliefilter skruenøgle .
4-5 Potter fabrikanten anbefalede olie .
Oliefilter anbefalet af din bilproducent .
Air manometer .
Fedtsprøjte .
Olieaftapningsskruen gryde.
Klude til oprydning .


1 .
Det første skridt i olieskift for at sikre, at motoren er lidt varm . Dette gør det nemmere og hurtigere for olien løbe ud . Vær omhyggelig med ikke at køre bilen til lange , har du ikke lyst til at brænde dig selv .
2 .
Når motoren er lidt varm , kan du gå under bilen og find olien pan . På bunden af olien panden er der en bundprop . Før du fjerner bundprop , satte afløb nedenunder for at fange olien . Nu fjerne bundproppen .
3 .
Mens olien er dræning , kan du tjekke lufttrykket i dine dæk . Du bør gennemgå din ejere manual for den præcise dæktryk anbefaling .
4 .
Når du har tjekket lufttrykket i dine dæk din olie skal have afsluttet tømmes fra olien panden . Nu skal du kravle tilbage under bilen og installere bundprop du tog ud . Sørg for, at der ikke er snavs på stikket , før du installerer . Sørg for at du ikke over stramme bundprop . Det behøver ikke at være meget stramt. Dette er, vil gøre det sværere at fjerne næste gang du ændrer din olie .
5 .
Nu skal du fjerne oliefilteret og installere den nye fra din lokale auto dele butik . Først finde filteret derefter bruge din oliefilter skruenøgle du nødt til at fjerne oliefilteret . Vip ikke filteret på hovedet , når du tager det ud , det har olien inde , og det vil smitte af hele dig . Når du har filteret ude at se på toppen af filteret for at sikre, gummi o-ringen er stadig knyttet til den . Hvis det ikke er at se på huset , hvor du tog oliefilteret og se om den stadig er der . Hvis det er der du skal fjerne det , og sørg for , at overfladen er ren . Hvis ikke , er der mulighed for lækage .
6 .
at installere det nye filter , skal du først sætte nogle olie på o-ringen af det nye filter . Du kan gøre dette ved at anvende en lidt olie til din finger og tørrer det rundt o -ring . Du gør det for at hjælpe med at gøre en sæl på overfladen den sæder imod. installere oliefilter i placering og spænd , indtil du ikke kan stramme mere . Nu tager oliefilter svensknøgle og give det anther 1 /4 omgang . Dette vil være nok . Du ønsker ikke at stramme dette, fordi det er yderst vanskeligt at komme i gang til næste olieskift .
7 .
Mens du er under bilen på dette tidspunkt , se på dig forenden hjulophængsdele . Kig efter fedt beslag på den øverste og nederste kugleled . Nogle biler har ikke fedt beslag , fordi de er lukkede enheder , men nogle gør . Fedt disse øvre og nedre kugleled , indtil du ser gummi boot svulme . Du ønsker ikke at over fedt dem, fordi du kan rive boot beskytte kugleled . Også hvis du har en lastbil eller en firehjulstræk køretøj , se på kardanled i drivaksler til fedt fittings . Smør alle beslag , indtil du ser lidt fedt at komme ud .
8 .
Når du har udfyldt smøring suspensionen og stramning af oliefilteret du kan komme ud fra under bilen . Du kan tilføje den angivne mængde og type af olie i motoren som anbefalet af din producenten . Olien fylde placering er normalt på toppen af en ventildæksel og har et billede af en olie kan på det . Vær omhyggelig med ikke at spilde på motoren , det gør noget rod ! Når du har udfyldt det , finde oliepinden , og kontrollér oliestanden at være sikker på du har det korrekte beløb.
9 .
Når du har udfyldt motoren med olie , kan du tjekke alle de andre væsker , mens du er der . Tjek forruden sprinklervæske , servostyring væske , bremsevæske , frostvæske reservoir , og hvis motoren er kold at røre ved , kan du også fjerne hætten på køleren du tjekker frostsikre niveau derinde . Vær forsigtig , når du fjerner kølerdækslet , skal du fjerne det langsomt , som den kunne have et vist pres i er der bilen er for varmt . Hinden alle væsker , som er nødvendigt .
10 .
Endelig er du nødt til at starte motoren og se check engine gauge /lys og olie gauge /lys . Sørg for, at lysene slukkes efter et par sekunder for at køre . Lad bilen køre i et par minutter og kontrol under bilen for lækager i de områder af bundkar og oliefilter . Hvis ikke du kan slå bilen ud og kontrollere oliestanden igen med oliepinden . Du kan have til toppen det ud igen med en lidt mere olie . Dette er fordi når du starter bilen , den udfylder den nye olie filter med frisk olie .
11 .
sidste og endelige skridt i skift af olie er inspicere alle lysene på køretøjet . Sørg for at alle signallys er bremselys , forlygterne , og markør lys fungerer korrekt .
Tillykke , du har afsluttet din olieskift !

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du åbner dækslet på køleren langsomt , hvis bilen er varm det lukkede kølesystem opbygge tryk .
 • Hvis check engine lyset ikke går ud , når du har fyldt olie og startede bilen slukke motoren straks og kigge efter eventuelle lækager .


 • Relaterede artikler


  bilvoks vs bil polish
  hvordan man kan vaske din bil i hånden og spar penge
  hvordan du udskifter i 1996 neon bil bremse hovedcylinder
  hvordan man stopper et træ i at undergrave og fjerne træet sap
  bilens tænding problemer
  hvordan du udskifter en Nissan lastbil baglygter
  hvordan man kan ændre brændstofpumpen i et 2003 Ford Taurus
  hvordan man kan reparere en kilometertæller
  hvordan du ændrer din bil olie
  hvordan man midlertidigt dræne frostvæsken fra din bil , lastbil eller SUV med henblik på at udføre arbejde på dit kølesystem