hvordan man kan ændre transmissionsolie på en automatisk

hvordan man kan ændre transmissionsolie på en automatisk

Du er nødt til at ændre bilens automatgear væske hver 30. 000 til 100. 000 miles, afhængigt af din type af køretøj . Et par biler har en bundprop på transmissionen til at gøre ændrer væsken meget gerne ændre motorolie . Men de fleste biler ikke har sådan et stik , så du er nødt til at fjerne dens gryden. Du bør skifte væsken umiddelbart efter at have kørt bilen , da den varme væske afløb lettere med alle sedimenter og forurening i væsken . Mængden af væske varierer fra tre kvarts til biler og fem for lastbiler

Du skal bruge:
Jack stande.
Skruenøgle.
Dræn gryde.
Plastik skraber .
Opløsningsmiddel.
Trykluft.
RTV fugemasse .
3-5 Potter automatisk transmissionsolie .


1 .
Løft og støtte køretøjet på bukke , så du kan få adgang til afløbet panden fra undersiden . Afløbet pan præcise position kan variere afhængigt af køretøjet , så det kan også variere , om du bør hæve den forreste eller bagerste ende .
2 .
Placer en samling pande i position under køretøjet for at modtage den flydende , sørg for at det er stor nok til mængden af væske bilen bruger . Fjerne det meste af boltene på væsken panden . Efterlad de tre bolte i hjørnet tættest på førersiden . Løsne disse bolte med omkring to omgange og samtidig holde dem knyttet til transmission
3
Adskil gryden fra transmission . bruge en plastic skraber til nøje at bryde silikone pakning segl, forsøger ikke at spilde væske . Vip væske pan at hælde væske ind i afløbet gryden .
4 .
Fjern de resterende tre bolte til helt at afbryde den flydende pan når alle væsken er blevet drænet . Skrab alle de silikone pakningsmateriale fra både panden og fremsendelse sagen på bilen . Rengør panden overflade med opløsningsmiddel og blæse det tørt med trykluft .
5 .
Tag væske filter ved at fjerne dens bolte . Installer det nye filter på plads med en ny pakning , som skal komme med det nye filter .
6 .
Påfør RTV fugemasse til væsken Pan's flange og placer det på transmissionen sagen . Geninstallere bolte til panden i en kryds og tværs mønster . Sænk køretøjet og vente på, at fugemassen til obligationsmarkedet , det nøjagtige tidspunkt er nødvendigt, blive angivet på fugemassen flasken .
7 .
Tilføj den nye transmissionsolie gennem sine påfyldningsstudsen under kølerhjelmen . Sørg for at du har den rigtige væske til din bil . Tilsæt væsken lidt ad gangen og bruge påfyldningsstudsen 's oliepinden at kontrollere niveauet før den er nok væske . Tillad tilstrækkelig tid til væske til at dræne hele vejen ind i gryden.

gode råd og advarsler


 • Tjek væske panden for lækager omkring fugemasse efter kørsel af køretøjet for et par miles .
 • Brug tykke handsker lavet af læder eller andre ikke-porøst materiale , fordi væsken vil blive meget varm .


 • Relaterede artikler


  hvordan detalje din bils tæppe
  hvordan man kan smøre låsene på din bil
  hvordan man kan ændre gear olie i en jeep
  læder interiør bil pleje tips
  keramiske bremseklodser fordele og ulemper
  hvordan man kan købe nye skovbrug dæk
  hvordan du fjerner en nålestribet fra en bil
  hvordan man kan teste , om et brændstof pumpen arbejder
  honda auto vedligeholdelse
  hvordan man kan skære omkostningerne ved at ændre dine egen olie