hvordan man kan rense EGR ventil på en Buick lesabre

hvordan man kan rense EGR ventil på en Buick lesabre

EGR -ventilen er en relativt simpel anordning, der reducerer skadelige emissioner fra din motor . EGR står for udstødningsgasrecirkulation , metoden til emissionsreduktion ventilen bruger . Buick LeSabre 's 3,8- liters motor har en let tilgængelig EGR ventil . Du behøver ikke at fjerne alle andre dele for at få adgang ventilen

Du skal bruge: .
Merskum behandling eller tilsvarende
. Karburator renere .
Håndklæder .
Vatpinde .
Udskiftning EGR pakning .


1 .
Lad motoren køle ned i 30 til 45 minutter før starten af proceduren . Pop hætten og frigør den negative batterikabel .
2 .
Find EGR-ventil i din Buick LeSabre . EGR ventilen er placeret på førerens side af motorrummet , i nærheden af bremsevæske reservoir. Da alle EGR ventiler ser stort set det samme , se ressourcen sektion til at hjælpe dig med at finde EGR ventilen .
3 .
Tag støvsugerslangen slangen fastgjort til EGR ventilen . EGR ventilen har to slanger , en for " i " og en for "out ". Undlad at koble slangerne med et værktøj , kan det medføre skader på de følsomme slanger .
4 .
Fjern de to monteringsbolte på siden af EGR ventilen . Hvis du har svært ved at fjerne dem , spray en liberal mængden af solvens på dem , såsom Rust Buster . Dette vil bidrage til at gøre bolte nemmere at fjerne .
5 .
Træk EGR-ventil fra køretøjet og kassér den gamle EGR pakning . Lad ventilen lægges i blød i Merskum eller en lignende solvens til 30 minutter for at løsne kulstof oprustning .
6 .
Fjern EGR-ventil fra behandling og begynde at rense det . Rengør ydersiden med et håndklæde . Brug karburator renere at fjerne kulstof oprustning behandlingen ikke fjerne .
7 .
Åbn ventilen på EGR ventil og rengør indvendigt . Ventilen er stor nok til at rense det med et håndklæde og karburatoren renere . Spray renere indeni de to vakuum linjer og indsætte en vatpind til at rense den . Lad EGR ventilen helt tørre .
8 .
Udskift EGR ventil med en ny pakning , og spænd monteringsbolte .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har problemer med at rense kulstof oprustning fra EGR ventilen , lad det trække i den Merskum behandling natten over.
 • Ikke alle EGR ventiler kan rengøres . Selv om det er sjældent , gør de ikke engang imellem. Der er ingen måde at afgøre , om din EGR ventilen er defekt ( andet end at bryde det fra hinanden ) . Hvis rengøring ventilen ikke tænde din check engine lyset slukket , EGR ventilen sandsynligvis skal udskiftes .


 • Relaterede artikler


  symptomer på dårlig hjullejer
  hvordan man kan rense din bils gashåndtaget krop
  hvordan man kan øge dine biler brændstoføkonomien op for 20 procent om året
  hvordan man programmerer en Ford Taurus radio
  hvordan man kan tage mug og beskidt pletter fra din bil
  hvordan man kan vaske din bil i hånden
  hvordan du udskifter tændingen på en Chevrolet udtrykke varevogn
  hvordan man kan ændre baghjulet på en Honda Accord
  hvordan man kan erstatte det iltindhold sensoren på en Chevy
  typer af motorkølevand