hvordan man kan spare penge drift og vedligeholdelse af din bil

hvordan man kan spare penge drift og vedligeholdelse af din bil

Du behøver ikke at være en mekaniker til at spare penge til drift og vedligeholdelse af din bil . Hvis du følger et par enkle forslag , vil du overstiger den aktuelle forventede levetid for din bil

Du skal bruge: .
Car manuel


1
The . længere du ejer din bil og vedligeholde det økonomisk , (cost per mile af drift ) , jo flere penge sparer du . En bil , der drives til 250. 000 miles koster mindre end køb af 3 biler , der er drevet 80 tusind miles hver .
2 .
Udskift dele , før de slides op og skader andre dele . Bremseklodser , der er udskiftet på 75 % af brugen vil forlænge levetiden af andre bremser dele .
3 .
Dine dæk slides op i front hurtigere end i den bageste . Roterende dine dæk på en tidsplan for miles drevet vil spare dig omkostningerne ved at udskifte front dæk . Vær sikker på at købe den rigtige dæk til det job , som de var bestemt til . Spørg om den korrekte slidbane design for den type vejr -og vejforhold du vil blive stødt .
4 .
Du varme op din krop , før du deltager i fysisk aktivitet , hvis du undlader at gøre så du vil være tilbøjelig til at skade . Det samme gælder for din bil . Starte din bil og lade det tomgang og kørsel i fem minutter, før du får på motorvejen vil sikre din bil er klar til at fungere som det blev designet .
5 .
Jo hurtigere du kører det mere gas du bruger , og selv om tid er penge , du vil i høj grad reducere levetiden på din bil , fordi bilen har til at arbejde hårdere , end det var designet til at gøre .
6 .
Benzin leveres i forskellige kvaliteter fra leverandører i dit geografiske område . Afhængigt af betingelserne for din kørsel , den tid af året , dine biler ydeevne vil variere . Afhængig af hvilken type og mærke af benzin og den bil, du kører din gas kilometertal kan nedsættes eller styrkes. Ved hjælp af en benzin med lavere oktantal end bilen var designet til , vil forårsage skade på motoren og reducerer din gas kilometertal .
7 .
Planlæg din bil rute hver gang du bruger den til at reducere antallet af ture du skal foretage , herunder at købe dine gas på discount benzin stationer .
8 .
Betjen din bil effektivt . Kanin starter eller drag racing 20 fod på stop lys og skilte spiser penge . Sprængning ud på motorvejen på ramper spiser penge . Brug dine bremser til at stoppe på en tallerken vs planlægger at stoppe og bremse spiser penge . Brug din bil til at trække skrald til lossepladsen , brænde , eller bruger alle fem sæder med voksne og deres bagage er æder gas og penge .
9 .
Enkel vedligeholdelse du selv kan gøre . Hvis du ikke kan gøre det selv , vil de fleste rabat del leverandører gøre det gratis . Du behøver ikke at have en forhandler eller Værksted opkræve dig $ 10 til $ 25 til at sætte på viskerblade , luftfiltre , brændstoffiltre , ændre et batteri , eller erstatte en pære . AAA ( American Automobile Association ) vil komme ud og sætte i din rabat batteri som en del af dit medlemskab .

gode råd og advarsler


 • Gør jeres bil , som du ville have bilen skal gøre mod dig
 • Din bil er som en ulykkelig barn . hvis det er utilfreds det vil lade dig vide ved at lyde , du ikke ønsker at høre


 • Relaterede artikler


  om at udskifte en generator
  hvordan man kan vaske din bil i hånden og spar penge
  hvordan de - is bil
  hvordan man kan rense en Mustang cabriolet top
  hvordan du fjerner kofanger klistermærker fra hvor som helst på en bil
  hvordan du fjerner tjære pletter fra din bil uden at beskadige malingen
  hvordan du udskifter sikkerhedsselen på en Toyota Corolla
  hvordan du fjerner instrumentpanelet i en Infiniti G35
  søgelære instruktioner
  hvordan man kan fjerne ridser fra kofangere af plastik