hvordan man rent Alcoa hjul

hvordan man rent Alcoa hjul

Alcoa er en af Nordamerikas største producenter af hjul produkter , der er specialiseret i større køretøjer som SUV'er og autocampere . Alle Alcoa hjul produkter er lavet af aluminium . Over tid kan disse hjul skal omfattes af snavs og vejsnavs , og er omfattet af aluminium oxidation så godt. Lær at rengøre og polere Alcoa hjul for at genoprette deres oprindelige glans og glans

Du skal bruge: .
Alcoa Aluminum Care System
Alcoa PDQ polsk .
Standard bilvask løsning .
Kommercielle hjul renere løsning .
Børste.
Rag .


1 .
Brug Alcoas Aluminum Care System . Systemet omfatter en spray gel renere , en heavy-duty polish og en fugemasse . Den er designet til at arbejde med aluminium, Alcoa bruger i alle sine hjul produkter , og er tilgængelig direkte fra Alcoa ved at kalde dem gratis på ( 800 ) fra 434 til 7. 202 . Wet hjulet med vand og spray gel på at opløse snavs , rust og snavs . Tør med en blød-strittede og skyl med ferskvand . Lad det tørre , derefter anvende polish . Buff med en tør klud ved hjælp af en cirkulær bevægelse for at genoprette hjulets glans . Afslut med spray -on fugemasse , som obligationer med metal for at forhindre rust og oxidation . Spray bruger en langsom frem-og tilbagegående bevægelse . Lad fugemasse sidder på hjulets overflade i tre minutter , skyl derefter med vand .
2 .
Rengør med Alcoas PDQ polsk, en dyrere alternativ til ovennævnte rensesystem . PDQ er bedst for forhastet chauffører, der ikke har tid til at anvende hvert produkt i Alcoa Aluminum Care System . Produktet renser , polerer og forsegler hjulet i et enkelt trin . Ising en spiseskefuld på en blød klud og gnid på hjul før aftørring væk med en ren tør klud .
3 .
Vask hjul med almindeligt opvaskemiddel eller bilvask vaskemiddel og vand, hvis du brug Alcoas Dura-Bright Wheels. Disse specielle hjul er belagt og ikke bør renses med enten Alcoas Aluminum Care System eller PDQ polsk . Spray med vand og tørres af med en svamp eller klud fugtet med en sæbe og vand løsning . Vær særlig opmærksom på rillerne og hjørner af hjulet , hvor snavs og vejsnavs tendens til at akkumulere . Skyl med rent vand og lad det lufttørre . Alcoa praler med, at dens Dura-Bright hjul bevare deres oprindelige glans efter hundredvis af almindelig vask.
4 .
Brug en tredjepart aluminium hjul renere . Denne indstilling er bedst for budget-bevidste chauffører, der ikke ønsker at tilbringe merpris for Alcoas specialitet rengøringsmateriel . Eksempel på et produkt omfatter Mødre ' FX Wheel Cleaner og Meguiar 's Hot Fælge All-Wheel Cleaner , som fås hos de fleste bil butikker og almindelige forhandlere. Våd Alcoa hjul med vand og spray hjulet renere løsning , iblødsætning alle udsatte overflader . Børste det samme, eller lad det sidde i to til tre minutter for beskidt overflader . Skyl efter tandbørstning .


Relaterede artikler


hvordan man kan genoprette din bils lakering
1997 saturn vedligeholdelse
hvordan man kan fjerne benzin lugt i tæppet uden brug skadelige kemikalier
hjemmelavet bil freshener
Ford Expedition vedligeholdelse
hvordan man kan holde bugs fra din forrude
hvordan du udskifter et luftfilter på en Mercedes Benz C320
hvordan man holder en bil vedligeholdelse log
hvordan man kan reparere en kilometertæller
hvordan du ændrer dine biler olie, lægmand vilkår