hvordan man sikkert inspicere brugte dæk

hvordan man sikkert inspicere brugte dæk

Folk på meget stramme budgetter på grund af karriere ændringer , fyringer eller andre finansielle strabadser kan finde sig i den situation at overveje at købe brugte dæk for at få dem med i et år eller deromkring , eller indtil de har råd til nye dæk . Desværre brugte dækforhandlere , som brugt bil forhandlere, har en mindre end velrenommeret ry i almindelighed . Og nogle brugte dæk forhandlere , ligesom nogle brugt bil forhandlere , tjente har dette renomm¨¦ . Men hvis du er uddannet om, hvordan du inspicere et brugt dæk , vil du blive ordentligt bevæbnet med rimelighed vælge en stor brugt dæk uden at støtte sig på de til tider tvivlsomme sige-så de anvendte dækforhandler .

Du skal bruge:
En Enhed, brugte dæk
. Flere minutter at inspicere hver Tire .
En U.
S.
 Penny eller kvartal .


1 .
Find et brugt dæk . Disse kan findes på et brugt dæk forhandler i dit lokale Gule Sider , eller i denne dag og alder på internettet . Du kan også finde brugte dæk på garage salg , loppemarkeder , bjærgning værfter og swap mødes . Hvis du kan ringe i forvejen , så ring til erhvervslivet og sikre, at de har et dæk eller flere dæk i din størrelse før en ubrugelig tur og spilder din tid og gas så godt. Når du har fundet en person, der har brugt dæk i din størrelse , vil du så nødt til at gå til deres placering til at inspicere og vælge et brugt dæk , eller som mange brugte dæk , som du måske har brug for. Det er almindeligt at bruge to brugte dæk ad gangen på forsiden af din bil eller lastbil , for eksempel .
2 .
Når du endelig har en brugt dæk i dine hænder , bør du være rimeligt sikker på, at det er blevet efterset , før du har det installeret . Nogle brugte dæk forhandlerne er meget professionelle og ved præcis , hvordan man inspicere et brugt dæk . Du bør stille spørgsmål , og hvis deres svar er ærlige og fuldstændige , kan deres dæk er blevet inspiceret grundigt før du selv så det . Andre daekforhandlere , kan dog ikke kontrollere deres dæk meget godt og deres købere skal vogte sig . Hvis du ikke har tillid til en forhandler svar på dine spørgsmål , skal du sørge for at inspicere dæk selv .
3 .
Selv om du har udviklet nogle stole i de anvendte dækforhandler , det aldrig gør ondt at være i stand til at kontrollere dæk selv . Det er vigtigt at vide ret off hvad du leder efter , når de inspicerer en brugt dæk . Du ønsker et brugt dæk , der er kommer til at vare dig , så længe der er slidbane på dækket , og du ikke ønsker en tidlig fladt dæk , som kan efterlade dig strandet i regn eller hårdt vintervejr . Så du vil være inspicere et brugt dæk til 7 ting: 1 ) Ujævn dækslid , 2 ) Overdreven kant slid og /eller utilstrækkelig mønsterdybde ; 3 ) Alvorlig forvitring , dybe revner , og uafbrudt revner rundt om perle og hvor slidbanen og dæksider opfylde; 4) Beskadigede perler ; 5 ) Forkert reparationer 6) Revner , spalter eller eksisterende læsioner, der vil forårsage lejligheder , 7 ) dækkets alder .
4 .
første inspicere brugte dæk til ujævn dækslid , der opstår på kanten af dæk , og på tværs af slidbanen området . Ofte kan man visuelt se på et dæk , som du spinde det i dine hænder og se ujævn dækslid , eller høj og lav pletter på kanterne og på tværs af dækket . Lidt lys ujævn slid på kanterne er noget at være alt for bekymrede over , da dette kan være forårsaget af flere særlige køretøjer, ikke at skifte dæk, så ofte som anbefalet , eller svag hjulophængsdele . Svær cupping , da dette ujævn slitage ofte kaldes i kanterne af dæk , kan forårsage vejstøj og nogle vibrationer . Du kan også køre i din hule hånd fladt rundt slidbanen af dækket til at føle for ujævn slitage på tværs af slidbanen område af dækket . Dette ujævn slid er sværere at se , om det er let , men det vil altid medføre vibrationer og vejstøj . Hvis du føler dig højt og lavt pletter , eller flytte , på tværs af slidbanen af dækket , bringe den til opmærksomhed på dækforhandler og vælge en anden dæk . Mens dette dæk er sandsynligvis ikke farligt , vil det medføre vibrationer og hyler , mens du kører .
5 .
andet , bør du også kontrollere din dæk for tilstrækkelig mønsterdybde og overdreven kant slid . Ingen del af slidbanen eller kant skal skaldet , eller viser ståltråd eller nylon tråd af nogen art . Juridisk mønsterdybde grænse i de fleste stater (hvis ikke alle 50 ) i USA er 2/32nds . Du kan kontrollere, om 2/32nds mønsterdybde ved hjælp af en amerikansk penny . Indsæt penny i en slidbane rille på hovedet , med Lincoln hovedet i rillen . Kontroller mønsterdybde på begge kanter af dæk og i midten af slidbanen . Hvis du kan se toppen af Lincolns hoved , at dækket har mindre end 2/32nds slidbane og bør ikke købes . Alternativt kan du bruge en fjerdedel, men fjerdedel vil vise alle Washingtons hoved i slidbanen rillen , hvis der er mindre end 4/32nds træde tilbage på dækket . Så hvis du kan næsten ikke se alle Washingtons hovedet, mønsterdybde er ca 4/32nds , over den lovlige grænse , der er nævnt ovenfor .
6 .
Dernæst skal du se for svær vejrliget, eller tør forrådnelse . Alle dæk vil begynde at vise vejrlig, især hvis de sidder meget , ligesom på trailere for eksempel . Et dæk , der er drevet daglig vil ikke vejret så hurtigt som dem, der ikke drives fordi gummi er " udøves " . Let forvitring vil fremstå som spindelvæv på væggene af dæk , og nogle kan kun ses ved tryk på ydersiden af dæksiden . Mindre forvitring er ikke usikker og intet at bekymre sig om . Alvorlig forvitring , vil imidlertid resultere i dyb revner i dækket dæksider , og nogle gange i slidbanen , også . Og når disse dybe revner åben for at afsløre dæk komponenter , såsom nylon snor eller stål bælter , vil dækkets mislykkes i den nærmeste fremtid , fordi dækkets komponenter selv har været udsat for vejr og er begyndt at blive forringet som gummi på ydersiden af dæk . Du kan bedst kontrollere, om vejrlig ved at snuppe perlen af de anvendte dæk og trække det udad . Udfør dette på 6 eller 8 point rundt om perlen for begge sider af dækket . Hvis du ser nogen dyb revner , eller revner , der følger perlen af dækket , hvor det sælerne mod hjulet eller omkring kronen af dækkets hvor slidbanen og dæksider mødes , dækket kan forårsage problemer og /eller gå i den nærmeste fremtid. Du bør bringe denne til de anvendte dækforhandler opmærksomhed og vælge en anden dæk .
7 .
Dernæst skal du kontrollere perle af dækket for skader . En perle kan blive revet eller bøjet , eller endda knækket. En revet perle , vil , hvis ikke alvorlige , og kun på indersiden af perle , og passerer ikke rundt på ydersiden af perle , der stadig sæl på et hjul og giver mange miles af service . Men en perle , der er alvorligt splittet , og rive vikles rundt indefra på ydersiden af perlen , hvor dæk og hjul mødes , kan forsegle en kort tid , men vil uundgåeligt lækage i den nærmeste fremtid . En bøjet perle kan også lække , hvis den er bøjet mere end den mindste smule . En brækket perle vil flex nemt i hånden og vil være usikre til selv montere på et hjul , meget mindre køre på din bil . Hvis du finder noget svær tårer eller tårer , der krydser over fra indersiden til ydersiden af perle , eller en bøjet eller brudt perle , bringe den til opmærksomhed på brugte dæk forhandleren og vælge en anden brugte dæk .
8 .
Dernæst skal du kigge efter forkert eller usikre flad reparationer . Disse er bedst fundet ud inde i dækket sig selv som du ruller det hen over gulvet . Hvis du ser programrettelser, der er løs , så tøv ikke med at nå ind og trække på den , trække den helt ud hvis du kan . Plasteret ville ikke holde luft alligevel . Du skal også sørge for , at hvert plaster du kan se er området under og omkring korrekt buffed at være glat og jævn uden synlige kamme , hvor det ikke har været poleret nok eller synlig udsat ledningen materiale , hvor det er blevet buffed for dybt . Begge forhold indikerer en reparation , der ikke er gjort ordentligt . Du bør også kigge efter reb eller gummi propper . Disse er ikke sikkert dæk reparationer og forventes at lække efter selv en kort tid som de selv begynder at tørre ud og blive beskidt fra gaderne . Hvis du ser nogen af disse upassende reparationer eller stik , bringe dem opmærksom på de brugte dæk forhandleren og bede dem om at reparere dem ordentligt ( dette vil være emnet for en anden artikel ) , før du køber dæk , eller blot vælge en anden dæk uden en forkert reparation .
9 .
dernæst du tjekker for forkert eller farlig flad reparationer inde i dækket , skal du også kigge efter skader på den indvendige foring eller eksisterende punkteringer og personskader , der endnu ikke blevet repareret . Som du ruller dækket hen over gulvet , skal du trykke ned på den og lægge pres på slidbanens at forsøge at gøre eventuelle revner eller spalter gabe åben. Vip dæk til den ene side og rul det når hen over gulvet til at inspicere en dækside , så vip dæk den anden retning , og rul det hen over gulvet til at inspicere andre indvendige dæksiden for revner og spalter . Hvis du ser nogen revner eller spalter hvor som helst i dækket, bringe den til opmærksomhed på brugte dæk forhandleren og vælge en anden brugte dæk .
10 .
Den sidste ting du vil få lyst til check er dækkets alder , selvom dette er mindre vigtig end de 6 ovenstående trin . Hvis et dæk er korrekt opbevaret , indendørs , beskyttet mod direkte sollys , på et køligt , tørt sted , det vil alder langsommere end hvis det blev efterladt udenfor liggende i en andens mudret værftet . Du kan kontrollere et dæk alder ved at kontrollere DOT kode . Enhver dæk fremstillet til gade brug skal have en DOT- kode præget på den ene side af loven . Så find DOT kode på dæksiden af et dæk omkring perle . Det vil se nogenlunde sådan her ud : DOT AB CD 000 ( eller DOT AB CD 000 ) . De sidste 3 eller 4 bogstaver i DOT kode repræsenterer datoen for fremstillingen . Dæk fremstillet før 2000 er stemplet med en 3- cifret dato for uge og år for fremstillingen. Dæk fremstillet efter 2000 er stemplet med en 4- cifret dato for uge og år for fremstillingen. Hvis du har et dæk mærket med et 3- cifret dato lignende 013 ( for eksempel ) , blev dækket fremstillet enten den første uge af 1983 eller 1993 . Hvis dit dæk har en 4- cifret dato , en dato for fremstilling som 3604 , var dine dæk fremstillet den 36. uge af 2004 . Hvis du har mistanke om en brugt dækkets dato til at være mere end 12 år gammel , kan du ønsker at bringe sin alder opmærksom på de dækforhandler og købe et dæk , der er mindre end 10 år gammel eller mindre.
11 .
Når du har lært denne procedure for inspektion af brugte dæk , vil du være i stand til at inspicere hver brugt dæk i kun et par minutter pr dæk , og også være rimeligt sikker på at du 're sandsynligvis få en stor dæk , der skal udføre samt eventuelle dæk på bilen med lignende mønsterdybde , måske giver dig flere års tjeneste , hvis dækket har en masse af de resterende mønsterdybde .

Tips og advarsler


 • Du kan også inspicere dæk på din bil i megetPå samme måde ved at følge trinene i min artikel " Hvordan kan man se når det er tid til at købe nye dæk "
 • Vær sikker på at have dine dæk korrekt oppumpet på dækforhandler , før de forlader , og derefter kontrollere din pres hver måned
 • Spørg din dækforhandler hvad den korrekte dæktryk bør være op til din bil , og derefter spørge dem, hvor du kan finde det på din bil ( et dæk skilt kan findes på de fleste biler ) eller i forhandlerens opslagsbog
 • Vær sikker på at balance og rotere din tIRES hver 5000-7000 miles for bedste slid og liv ud af dine dæk , selvom du har købt brugte dæk
 • Hvis du er i tvivl om alle brugte dæk , du er ved t


  Relaterede artikler


  typer af varmevekslere i et fly
  auto detaljer instruktioner
  Nissan Pathfinder vedligeholdelse
  fastsættelse benzintank lækager
  mazda vedligeholdelse
  hvordan du får gratis bil reparation manual
  bil voksning tips
  hvordan du kan få kørekort poster i Ontario
  alufælge lakering
  hvordan man kan rense EGR ventil på en Buick lesabre