hvordan man skaber et køretøj kilometertal og vedligeholdelse log rekord bog

hvordan man skaber et køretøj kilometertal og vedligeholdelse log rekord bog

Holde styr på din bils præstationer sats , kilometertal , og vedligeholdelse er lige så værdifuld for den enkelte bil og lastbil ejer , som det er for erhvervsmæssige formål .
Dit køretøj kilometertal og vedligeholdelse rekord bog kan være din bedste ven til at hjælpe dig, når at skifte olie , rotere dæk , få en tune- up og meget mere.
Denne artikel vil lede dig gennem trinene til at oprette din egen bil kilometertal og vedligeholdelse rekord bog

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Microsoft Excel .
Karton .
Laminat Paper .
Bindende System eller Stapler .


1 .
Det første skridt i skabelsen af et køretøj kilometertal vedligeholdelse rekord bog er at bestemme størrelsen af din bog . De fleste køretøjer kilometertal og vedligeholdelse bøger er bedst opbevares i handskerummet på din bil , så du vil beholde , er en lille nok størrelse til at passe .
4 " x 6 "er den anbefalede størrelse for anbringelse i handskerummet .
2 .
Nu hvor du har bestemt størrelsen af dit køretøj kilometertal og vedligeholdelse registrere bog , skal du besluttet , hvilke typer af ting , du ønsker at være i stand til at holde styr på , og oprettet sider om indersiden af din bog .
Du kan oprette tabeller i Microsoft Excel eller andre regnearksprogrammer til at holde styr på ting som olieskift , dæk rotation , brændstof-ups , rejser , og reparationer .
Hvis din ikke sikker på om hvordan du gør dette , kan du også surfe på det gratis skabeloner i Microsoft og print til personlig brug .
3 .
Når du har designet indvendige sider af dit køretøj kilometertal og vedligeholdelse rekord bog , vil du ønsker at udskrive siderne og skær dem til størrelse .
Husk , da dette er en bog , du ønsker at klippe dine sider 1 /4 " mindre så størrelsen på din bestemt dækning .
4 .
Brug et stykke tykt karton , skåret to stykker af samme størrelse til din forside og bagside .
Du kan designe forsiden af din dækning alligevel , du vil , eller bare skrive KØRETØJ kilometertal og VEDLIGEHOLDELSE Rekordbogen på forsiden .
5 .
Siden det er sandsynligt, at du ikke altid kommer til at håndtere din bil rekord bog i prime forhold , du ønsker at laminere coveret for at beskytte den mod at blive våde , fedtede eller revet .
Du kan købe uopvarmede laminat ark , der klæber sammen . Du skal blot unpeel bagsiden papir fra den klare plastik og lægge din forside og bagside ansigtet ned mod den klistrede del . Læg en andet ark ned på toppen og forsegle de to stykker sammen .
Klip ud , forlader 1 /4 " rundt i kanten af karton til at opretholde en sikker forsegling .
6 .
Nu er det tid til at sætte dit køretøj kilometertal og vedligeholdelse rekord bog sammen . Placere alle dine sider i orden, herunder forside og bagside .
Brug dine foretrukne bindende system , punch huller i alle siderne og covers og binder som pr dine bindemiddel anvisninger . Hvis du ikke har bindende system , ikke ærgre , du kan hæfte din bog sammen i stedet .

gode råd og advarsler


 • Hold din side formater enkel .
 • Brug bånd , papir-clips , eller opbevares købte fanerne for at markere sider for brugervenlighed .
 • Hold dit køretøj kilometertal og vedligeholdelse bog inde i din handskerummet til længden af dit ejerskab af køretøjet .


 • Relaterede artikler


  hvordan man rent RECARO sæder
  proces til rensning brændstofinjektorerne
  hvordan du fjerner bug rester fra din bil front og kølergrill
  hvordan man kan fastsætte en utæt radiator
  hvornår du skal købe en ny bil batteri
  1997 saturn vedligeholdelse
  hvad er symptomerne på lavt transmissions olie ?
  forebyggende bilpleje tip
  hvordan du gør din bil sikkert for børn
  hvordan du ændrer en lambdasonde på en Chevy venture