hvordan man slår på en bil sikringsboks

hvordan man slår på en bil sikringsboks

Sikringen kasse inde i bilen styrer mængde strøm , der bevæger sig fra bilens batteri til bestemte enheder på din bil , såsom instrumentbræt display , elruder , vinduesviskerne , kuppel lys og lightere . For de enheder til at fungere ordentligt bilens sikringsskabet skal være strøm på . Uden magt og korrekte spænding , kan ingen af de små features i bilen fungere korrekt

Du skal bruge: .
Car
. Bil manual .
Sikringer .


1 .
Kig i din bil manual for placeringen af sikringen kassen . Det er typisk enten lige ved siden af rattet eller under styring . Men nogle gange er det inde i bagagerummet .
2 .
Undersøg manualen for at finde de specifikke sikringen nødvendig for at køre bestemte funktioner. Sikringer generelt bruge overalt fra 5 til 30 ampere , afhængigt af enheden . Du ønsker ikke at sætte det forkerte amp sikring i de forkerte slot . Dette kan enten resultere i at sikringen er gået eller den faktiske enhed overbelastning fra modtagelse af alt for meget magt .
3 .
Sæt sikringen i den relevante plads i sikringsskabet . Den manuelle giver en detaljeret beskrivelse af , hvor sikringer går til hver enhed .
4 .
Tænd bilen . Bilens batteri bruges til at tænde for sikringsskabet og strøm til enheder med en indsat sikring . Uden en sikring , enheden ikke arbejde eller tændt.


Relaterede artikler


hvordan du bruger din aaa medlemskab
luftfilter udskiftning tips
hvordan du udskifter en BMW 745I forlygte pære
bil emission fakta
hvordan du fjerner en generator fra en Kia
hvordan man kan tilføje kølervæske til en VW kanin
hvordan du udskifter en Isuzu Trooper lambdasonde
hvordan du fjerner røg lugt fra din bil
hvordan man kan ændre olie og oliefilter på en bil
hvordan man kan ændre et slips stang ende