krom lakering tips

krom lakering tips

Chrome finish er en meget anvendt metode til at give metalgenstande en meget skinnende , hård overflade . Kromatiseringen bruges i alt fra køkkenudstyr til bil hjul , hovedsagelig til dekorative formål . Hvis den ikke vedligeholdes ordentligt , dog kan krom blive kedelig og i sidste ende begynder ruster og flishugning ud af overfladen er det på . Ved at bruge de rigtige metoder , kan krom blive bragt tilbage til livet , så længe der ikke er nogen permanent skade som tæring eller rust . Hvis der er varige skader , så vil den del skal refinished .

Chrome Polish

En af de bedste metoder er at bruge en god krom polish mærke som Moder . Påfør rigeligt med en klud , lad tørre og derefter polere ud til en strålende glans . Du kan også bruge ekstra fint ståluld til virkelig at polere krom og selv udjævne mindre grubetæring . Bare sørg for ståluld er fint nok, at det ikke vil ridse krom .

Eddike og Folie

Hvis du ikke ønsker at bruge stærke kemikalier til omlakering din krom , brug hvid eddike og aluminiumsfolie . Fold folien , så det passer ind i din hule hånd og dyppe den i hvid eddike . Gnid folien på krom , hvor det er falmet og kedelig eller har rester . Fortsæt igen iblødsætning folien i eddike og gnide på den krom , indtil den er ren .

Cola og Folie

En anden metode , der kan arbejde bruger cola sodavand og aluminiumsfolie . Brug samme teknik som ovenfor ved at dyppe folien i cola og derefter gnide det på krom .

Andre metoder

Du kan også bruge klub soda , Seltzer vand , bagepulver eller endda citronskal . Brug en meget fin skuresvamp på dele som en bils krom kofanger for at fjerne bugs og skidt.


Relaterede artikler


bedste form for bilbatteri
hvordan man kan genoprette aluminiumsfælge
hvordan man rent golf cart sæder
batteri bil oplader instruktioner
hvordan man kan hoppe et batteri med en bærbar jumper
hvordan man kan afbryde vinduesviskerne på en Nissan grænse
hvordan du fjerner en 2001 Jeep Cherokee varmer kerne
hvordan man kan reparere abs og hastighedssensoren i en Dodge Dakota lastbil (1998 )
hjemmelavet Slim Jim
hvordan man kan kontrollere a / c tryksystem i en Saturn s - serie bil