pleje og vedligeholdelse af de øverste klare plastik vinduer på en vw golf

pleje og vedligeholdelse af de øverste klare plastik vinduer på en vw golf

Din VW Golf 's top klar plast vinduer se en masse snavs-fra fugl afføring , at støv fra en nylig storm , der passerede gennem dit område . Den øverste klar plast vinduer er holdbart, men ikke smudsafvisende . Ligesom andre vinduer på din VW Golf , skal du rengøre og vedligeholde den øverste klare plastik vinduer regelmæssigt for at holde snavs fra fastbrænding på vinduerne og permanent farvning dem . Du bør aldrig bruge en hård kemisk at rense plastik vinduer og en slibende klud eller klud vil ridse dem

Cleaning Supplies

For at kunne opretholde den øverste plastik vinduer på din VW Golf , du har brug for en vandslange , der har en sprøjte , tre fnugfri blød klud eller håndklæder , en spand , en krat og en flaske biler bilvask . Brug ikke opvaskemiddel til at rengøre din bils vinduer , da det vil efterlade en sentimental film .

Mixing en sæbeopløsning Sprøjtning Plastic Windows

Fyld en spand med en liter vand og 1 /2 kop automotive bilvask . Rør sæben løsning med en skurebørste . Før påføring af sæbe løsningen på plastik vinduer , at sprøjte vinduerne med vand fjernes løse støv og snavs .

Rengøring af Plastic Windows

Påfør sæbeopløsning til toppen klare plastik vinduer med en blød klud eller håndklæde . Tør vinduer i en side til side bevægelse eller top til bund . Tør ikke vinduer i en cirkulær bevægelse --- dette kan føre til ridser i plastic vinduer . Glem ikke at rengøre omkring enhver trim til stede på vinduer og krat caked -on pletter forsigtigt med klud eller håndklæde . Brug ikke en skraber eller andet værktøj til at fjerne indtørret -on snavs . Skarpe instrumenter vil skade bilens plast vinduer .

Spray plast vinduerne grundigt med vand for at fjerne sæbeopløsning . Ikke forlader nogen af de sæbeopløsning på vinduerne . Tør plast vinduer ved hjælp af en top til bund bevægelse, med en fugtig fnugfri klud eller håndklæde . Tør vinduerne hurtigt for at forhindre striber .

Når du har renset den øverste klare plastik vinduer , vaske kroppen af din VW Golf med sæbeopløsning . Skyl bilen godt og tør den med en fnugfri klud eller et håndklæde .

Tips

Spray din VW Golf 's plastvinduer jævnligt med rent vand . Ingen særlig vinduespudser er nødvendig. Rens din bils plastvinduer ugentlige med sæbeopløsning . Glem ikke at tørre vinduerne efter hver sprøjtning og rengøring for at forhindre striber og vanddråber fra tørring .


Relaterede artikler


hvor meget olie til at sætte i en transmission
hvad er symptomerne på lavt transmissions olie ?
hvordan man kan genskabe en bils finish
hvordan man tør noget vinduer & spejle forlader en stribe gratis glans
gør det selv rust reparation
hvordan man kan øge dine biler brændstoføkonomien op for 20 procent om året
hus rengøringsmidler til vask en bil
hvordan man stopper får elektriske stød i bilen
hvordan man kan lave løse batterikablerne
hvordan man hopper en bil