pletfjerning for autocamper lofter

pletfjerning for autocamper lofter

Pletter på autocamper lofter kan være svært at rengøre , da de er i høj , svært tilgængelige områder . Mens pletfjerning produkter er tilgængelige på de fleste dagligvarebutikker , supermarkeder og hjem forbedring stores , disse produkter, der normalt ikke er på hånden , når en plet opstår , mens camping . I stedet overveje at bruge almindelige ingredienser , der er mest sandsynligt allerede findes i camper

Vinyl Lofter

Vinyl lofter kan nemt blive beskadiget af en række rengøringsprodukter , hvilket gør det vigtigt at bruge en mild pletfjerner . Først , skamplet pletten med en papirserviet eller en blød klud . Derefter sættetid en ren klud eller et stykke køkkenrulle i mineral spiritus , og ising direkte på pletten . Gnid ikke , da dette kan sprede pletten til sunde dele af vinyl . Når pletten er fjernet , til ising med en fugtig klud fjerne eventuelle mineralsk terpentin eller pletter rester efterladt . For vanskelige pletter , brug ispropyl alkohol . Test et lille område først , og derefter duppes pletten med en papirserviet eller klud vædet i alkohol . Dup væk med en tør klud for at fjerne eventuelle rester .

Fabric Lofter

For pletter på stof lofter , skal du bruge en pletfjerning produkt designet til brug på stof ( fundet med tekstilvaskemidler i købmandsforretninger ) , eller oprette din egen pletfjerner . I en sprayflaske , blandes en opløsning af 1 dl vand , 1 /2 kop eddike og tre dråber flydende opvaskemiddel . Spray direkte på pletten , og lad sidde i fem minutter . Tør væk med en tør klud . De fleste af pletter vil let tørre , men for vanskelige pletter du måske nødt til at gentage denne procedure to til tre gange for at fjerne pletten helt .

stål eller aluminium Lofter

Bagepulver og ammoniak fungerer godt i fjerne pletter fra stål og aluminium uden at beskadige overfladen . I en skål , tilsæt 2 spsk . af bagepulver og rør i vand , indtil en tyk pasta er dannet . Ved hjælp af en klud eller blød børste , gnide pastaen i pletten , indtil pletten forsvinder . Tør væk med en fugtig klud for at fjerne eventuelle rester . Hvis pletten ikke er blevet fjernet fuldstændigt , sættetid spidsen af en klud eller køkkenrulle i ammoniak , og gnid over pletten . Gentag om nødvendigt , har indtil pletten forsvandt .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en topaz dørpanel
bremseklods udskiftning tips
Sådan nulstiller vedligeholdelse advarselslys på a 2005 toyota 4Runner
hvordan man kan teste en forret på en Lexus ES300
hvordan man bruger et batteri bud
Honda Insight kabine filter instruktioner
hvordan du fjerner et brændstof afsendende enhed
hvordan man kan ændre tændrørskablerne på et køretøj
hvordan man kan kontrollere dækstørrelse
hvordan man kan tabe en bundkar på en Lincoln Town Car