rigtige måde at læse en transmission målepinden

rigtige måde at læse en transmission målepinden

Selv let i de fleste biler , kontrol af transmissionsolie ofte er overset , indtil en mærkbar bivirkning opstår . Glider gear eller pletter i indkørslen kan føre til uoprettelige skader på transmissionen , hvis det kører for lavt på væske . Selv om kemiske egenskaber transmissionsolie bryde ned efter tid , væsken forbliver på sin rette niveau , medmindre der er et problem . Hvis du kontrollerer oliepinden ordentligt og har til stadighed tilføje transmissionsolie , der er en utæthed i systemet et eller andet sted .

Den fælles Transmission oliepind

De fleste transmissioner er monteret på bagsiden af motoren , så køretøjer udstyret med transmission maalepind generelt finde dem på den nederste side af motoren mod tilbage . Den maalepind kan variere i håndtaget farver , så sørg for at henvise til instruktionsbogen til korrekt at identificere den .

Køretøjet skal varmes op til driftstemperatur , skal parkeres på et plant underlag og har motoren i tomgang . Træk parkeringsbremsen for sikkerhed . Oliepinden derefter udvindes af målepinden røret . De fleste transmission maalepind er lavet af tynde fleksible metal og nogle kan være meget lang , og arbejde sig vej til transmission panden-via røret-som nogle skæve vinkler . Prøv at trække oliepinden langsomt ud for at få en præcis aflæsning . Tør spidsen af oliepinden ud med en butik klud og derefter se på begge sider af spidsen . Der er mange varianter af målepinden markeringer , men alle anvender den samme procedure . En fuldstændig plan varemærke og et lavt niveau mærke vil blive stemplet i bunden 2 inches af stokken . Den fulde plan læsning er længst væk fra spidsen , og det lave niveau er tættest på spidsen .

Sæt oliepinden ( sørg for ikke at komme i vejen for bevægelige motordele ) omhyggeligt , indtil den bunde i oliepinden røret . Dette kan være sværere at gøre på de lange maalepind at bøje og dreje gennem røret . Når oliepinden er bunden , forsigtigt fjerne det igen . Pas på ikke at ramme den med noget , eller du får en falsk aflæsning ved at banke ud for væske . Kig på begge sider af oliepinden og tage den laveste , der lyder som det faktiske transmissionsolie niveau . Det er en god ide at tage tre eller fire behandlinger til at sikre .

Forskellige typer af gearkasser

Det er ikke ualmindeligt i dag at finde dig selv ud over hele motorrummet for transmission oliepinden og bliver frustreret med dig selv . Læs instruktionsbogen og du kan opdage , at din automatgear køretøjet ikke har en oliepinden . Så hvordan kan du gå om at kontrollere transmissionsolie ? Disse typer af transmission kræver generelt løft af køretøjet jævnt på et kommercielt-type lift . En påfyldningsproppen og et niveau stik kan være placeret på den nederste side af transmissionen . Stikket ville blive fjernet meget gerne kontrollere væskestanden i en differentieret .

Og nogle nyere biler har lukket transmissioner , som ikke kræver kontrol eller ændring af væske på , indtil den har brug for en ny transmission . Køretøjerne er konstrueret med forhandleraftalen i tankerne at vedligeholde og servicere transmissionen .

Andre typer af transmissioner , at funktionen maalepind kan kræve kontrol af væskestanden med motoren slukket . Oliepinden læsning vil være de samme , men det er bedst at kontrollere instruktionsbogen til at udføre opgaven korrekt .

skulle tilføje Fluid

Hvis væsken skal tilføjes , skal du bruge en lille tragt og korrekt transmissionsolie for dit køretøj . Forskellige transmissioner anvende specifikke væske med forskellige kvaliteter af ejendomme og viskositet , så du skal ikke bare tilføje nogen gamle transmissionsolie eller skader kan forekomme.

oliepinden røret fungerer som fyld hullet . Placer tragten ind i toppen af målepinden og tilføje en lille smule ad gangen , afhængigt af læsning af oliepinden . Motoren stadig skal køre når du gør dette på de fleste køretøjer . Når noget væske er tilføjet , skal du tillade væsken løbe ned i røret . Dette kan tage over fem minutter eller så at få en præcis aflæsning på oliepinden . Ellers , når du sætter oliepinden , vil det komme i kontakt med den tykke væske løber ned gennem røret og give dig en falsk læsning .

Hvis du er nødt til at tilføje væske , er det klogt at have transmission sæler , pan pakning og køligere linjer efterses for eventuelle synlige tegn på lækage .


Relaterede artikler


hvordan man bruger en skralde
hvordan man kan løsne en skralde rem
dækslid guide
hvordan man kan genopfylde et bilbatteri
om hydrauliske cylindre
hvordan man kan renses udvendigt et køretøj
hvad er en pneumatisk dæk?
hvordan man bruger prestone
når at skifte motorolie i en motorcykel ?
toyota vedligeholdelse