syntetisk olie myter

syntetisk olie myter

Motorolie er en vigtig del af en arbejdsgruppe motor; det effektivt smører bevægelige dele i motoren for at forhindre slitage på metaldele . Syntetiske motorolier er blevet et populært alternativ til konventionel motorolie . Myter om syntetisk motorolie er ikke anderledes fra andre byer myter , fordi de er for det meste usande

Konventionelle Synthetic motorolier er ikke Udskifteligt

Begge typer af olie kan anvendes i en motor til enhver tid , så længe den opfylder ydeevne og viskositet kravene af fabrikanten i instruktionsbogen for køretøjet . De to typer af olier arbejde på samme måde og vil ikke have en negativ reaktion med en anden , hvis det blandes i små portioner .

særligt filter Påkrævet syntetisk motorolie

Alle olie filter kan anvendes med syntetisk olie . En olie filter er designet til at fange faste partikler , og filterelementet fungerer lige så godt med syntetisk olie kører gennem sine fibre , som den gør med konventionelle olie . Det er altid anbefales , at en højtydende olie filter , uanset hvilken type olie vil være løber gennem den.

Motorcykler Kan ikke Brug syntetisk motorolie

Motorcykel motorer er en ideel kandidat til brug af syntetisk olie . De motorer , der anvendes i motorcykler er højtydende maskiner , og syntetiske tendens til at handle mere effektivt under stress end konventionel olie . Mest olie fabrikanter fremstiller en præstation syntetisk olie specielt til motorcykel motorer .

syntetisk motorolie Kan ikke bruges i dieselmotorer

De fleste personbiler og lette dieselmotorer er egnet til brug af syntetisk motorolie . Ud over , at i realm af heavy- duty applikationer mest olie producenter gør en særlig dieselolie syntetisk motorolie . Selv om de fleste olie Producenterne siger, at syntetiske olier er fine til dieselmotorer , se instruktionsbogen , før at skifte fra konventionel diesel motorolie til syntetisk .

syntetisk motorolie Årsager Motorer til at bruge mere olie

I forsvaret af syntetisk motorolie , det modsatte er tilfældet . Brugen af syntetisk motorolie har vist sig at der faktisk reducere forbruget af olie . Syntetisk olie har mere effektiv tætning egenskaber end konventionelle olie , derfor modstår utætte gennem stempelringe og cylinder vægge .


Relaterede artikler


hvad der sker når du putter sukker i en benzintank ?
hvordan man kan ændre olien i en anhænger
bil suspension vedligeholdelse
hvordan du søger efter gratis online reparation manualer
den bedste måde at voks en bil
hvordan en PCV ventil virker
hvordan du udfører en komprimering kontrollere en Saturn s - serie bil
den gennemsnitlige levetid for et bilbatteri
Corvette glasfiber reparation teknik
hvordan man omlakering en Mazda RX -7 dashboard