timing på en Pontiac 350 motor fejlfinding

timing på en Pontiac 350 motor fejlfinding

" Timing "henviser til det tidspunkt, hvor motoren distributør sender en elektrisk strøm til motorens nummer et tændrør ledning . Hvis motoren ikke er timet korrekt , vil ydelse og brændstof millage lide . Kontrol og justering af timing på Pontiac 's 350- kubik-tommer motor er forholdsvis enkelt på grund af motorens enkle design , og hele processen tager kun et par minutter

Identifikation og mærkning

Timingen kan ikke kontrolleres eller justeres uden at identificere motorens nummer et tændrør ledning , og uden at lokalisere og mærkning timingen varemærker . Nummer et tændrør ledning på en Pontiac 350 er tændrørskonnektoren tættest på forsiden af motoren på førersiden . Find og marker den rigtige timing punkter på timingen markøren og på harmoniske balancer . Tidspunktet Markøren er en lille metal brik placeret på forsiden af motoren , lige til venstre for den harmoniske balancer . Timingen Markøren har flere linjer stemplet ind i den, sammen med numrene " 0 ", " 6 " og " 12 ". Det rigtige timing Pointen er 9 grader , så linjen mellem " 6 " og " 12 " skal være mærket med enten et stykke kridt eller dag-Glo maling . Linjen stemplet i kanten af harmoniske balancer skal også være mærket .

Tag distributørens Vacuum Line

Træk enkelt gummi vakuum linje ud af forhandlerens side, så enten bruge spidsen af en blyant eller en golf tee at lukke åbningen i slangen , således at motorens tomgang , vil ikke blive påvirket, når timingen er markeret .

Slut Timing Light og Tjek Timing

Timingen lys har tre ledninger spændende sit håndtag . Slutningen af en ledning har en rød krokodillenæb , og en anden ledning har en sort krokodillenæb , den tredje ledning har en klemme , der ligner en kasse . Forbind det røde krokodillenæb til den positive batteriet terminal og det sorte krokodillenæb til den negative batteripol . Åbn klemmen på tredje tråd og fastgør den til nummer et tændrør ledning . Start motoren og peg timingen lys på de tidspunkter markøren og harmoniske balancer . Træk lysets aftrækkeren . Lyset vil blinke, hver gang den nuværende rejser gennem nummer et tændrør ledning . Mærket på det harmoniske balancer bør i linje med mærke på timingen markøren . Hvis de to linjer ikke line up , timingen er ikke korrekt .

Sæt Timing

Sluk for motoren , så løsne en enkelt bolt, der holder forhandleren at indsugningsmanifold med en skruenøgle . Bolten er placeret under distributør , hvor forhandleren ind i indsugningsmanifolden . Drej motoren på , så belyse timing mærker med timingen lys . Twist forhandleren er små intervaller under iagttagelse af timing varemærker . Som distributør er snoet , vil timingen mærker farten. Fortsæt med at sno distributøren , indtil timingen varemærker i linje med hinanden , og drej derefter motoren slukket . Spænd forhandlerens hold -down bolt med en skruenøgle , så vedhæfte vakuum linje til den side af forhandleren . Afbryd tidspunktet lyset fra motoren for at fuldføre processen .


Relaterede artikler


hvordan man kan kontrollere dæktrykket eller psi
hvordan man bruger en auto detaljer buffer
hvordan man kan rense olieudslip ud for en indkørsel
Hvor kan man købe bil dæk
hvordan man kan finde de bedste motorolie
bilrude vand pletfjerning
hvor lang tid går motorolie ophold i jorden ?
hvordan du installerer Lexus GS baglygter
hvordan du udskifter sikkerhedsselen på en Toyota Corolla
hvordan du udskifter en oliekøler