toyota Tacoma vedligeholdelse

toyota Tacoma vedligeholdelse

Hjem vedligeholdelse af din Toyota Tacoma lastbil bliver sværere med hver ny model som motorerne bliver mere komplekse . De fleste arbejder på lastbil dele er bedst at overlade til en professionel til at udskifte efter behov . Der er dog stadig et par væsker og dele du kan være i stand til at ændre dig selv i de anbefalede intervaller

Du skal bruge: .
Beskyttelses vandtæt eller vinyl klud
. Vinduesvisker arm aftrækker .
Forrude trim afsked værktøj .
Forruden kniv .
Forruden mejsel .
Forruden aftrækker .
Forruden skraber .
Bindemiddel .
Fugepistol .
Tube lim

Udskiftning af olie

Den motorolien normalt skal skiftes hver 3. 000 miles . dog kan dette gøres hver 7500 miles forudsat at du ikke ofte køre i støvede , forurenet , off-road eller korte stop -and -go betingelser . Lad motoren køre til normal driftstemperatur, før du skifter olie , da olien vil løbe lettere . Krumtaphuset /bundkar er ofte dækket af en friktionspladen fjernes, pladen ved unbolting det at nå bundprop . Det er bedst at bruge en lukket skruenøgle til at fjerne bundproppen , og sørg din afløb panden er placeret under stikket , før du fjerner den . Udskift bundprop efter al den olie, afløb , og fjern derefter oliefilteret . Afhængigt af filteret holdning, som kan variere afhængigt af året , skal du enten en kasket eller strap- filter skruenøgle til at fjerne det . Påfør gummipakningen på det nye filter med ren olie , før du installerer filteret . Tilsæt 4 qt . af olie gennem påfyldningsstudsen under kølerhjelmen . SAE 5W -30 olie anbefales , især for lastbiler kørt i koldt vejr .

Roterende Dæk

Du bør rotere dækkene omtrent lige så ofte som du skifter olie. Hvis din Tacoma kommer med en fuld størrelse reservehjul , rotere dem fra venstre front til overs, den venstre bageste til forreste højre og retten bageste til venstre foran. Hvis det ikke sker, rotere dem fra venstre front til højre bageste , forreste højre til venstre bageste og venstre bageste til forreste højre .

Transmission Fluid

Den transmissionsolie skal skiftes hver 25. 000 til 30. 000 miles , uanset om du har manuel eller automatisk transmission . En Tacoma med automatisk transmission, have en bundprop på sin pande. Dette betyder at du kan dræne væske uden at fjerne den pan , i modsætning til mange andre køretøjer . En lastbil med manuel transmission skal have aftapningsproppen på transmissionen . Dræning og genopfyldning væsken er ligesom at ændre motorolie , men med transmissionsolie 's bundprop og påfyldningsstudsen . Lad motoren køre i ca 20 minutter på forhånd , så væsken vil flyde let .

kølevæske

Skift motorkoelevand hvert andet år for at fjerne rust og indlån fra systemet . Motoren skal være kold , hvilket betyder at det bør være slukket i mindst tre timer natten er bedst . Fjern kølerdækslet for at tillade luftstrøm , så dræner kølevæsken i en beholder til bortskaffelse . Der er to steder for at tømme kølevæske på: køler og motorblokken . Når du fylder kølevæsken , hæld den på radiatorens påfyldningsstudsen . Brug ethylen /glycol frostvæske og bland det med en lige mængde vand .


Relaterede artikler


bilbatteri vedligeholdelse tips
hvordan du udskifter run- flat dæk
hvordan man kan fjerne brændstoffilter fra en Ford Ranger pickup
hvordan bilen elektrisk arbejde
hvordan du installerer projektører
hvordan du fjerner en stor am lambdasonde
hvordan man kan gøre aluminium auto dele glans
hvordan du udskifter en BMW 318 tåge lys
hvordan man rent forruder
hvordan man kan gøre biler mere effektive