hvordan du fjerner tjære fra bilen

hvordan du fjerner tjære fra bilen

Jeg er en af Landdistrikter postbud for USA postvæsen . Som et landdistrikt postbud jeg går ned masser af landeveje , der konstant bliver regraveled og retarred . En dag jeg vendte ned ad en vej lige i tide til at se en lastbil dumping tjære . Der var en anden lastbil kører bag mig , så jeg kunne ikke op igen. Jeg var knust , men gav sig til at fortsætte ad den vej som jeg havde noget valg . Da jeg endelig kunne komme i gang frisk tjærede vej , min hvide SUV havde omkring en 1 /8 tomme tykkelse tjære på den nederste halvdel af det . Alt jeg kunne tænke på var , hvordan min mand skulle dræbe mig, da han så, hvordan jeg havde ødelagt maling på bilen . Min mand fortalte mig at møde ham på en bil vask efter arbejde . Da jeg ankom til bilvask , min mand var ikke glad , men han straks begyndte at sprøjte en dåse Tjærefjerner han havde købt på en tæt ved auto butik på bilen. Tjære ikke næsten ikke rokke på alle . En dejlig mand, der arbejder der fortalte os at gå få flere dåser WD -40 og nogle microfiber stof klude for at fjerne tjære . Da vi havde intet at tabe , tog vi dette råd , og forbløffende tar ganske vist komme ud uden at skade malingen eller autolakering fugemasse . Dette virker så meget bedre end de barske kemiske auto renere lavet til at fjerne bugs , tjære , og vejsnavs . Så hvis du ønsker et produkt , der vil absolut være en stor hjælp i detaljer din bil /bil /eller lastbil uden at fjerne malingen eller bil voks , så WD -40 spray smøremiddel er dit svar . Det er utroligt at have eksisteret i bil pleje og og at tilføje til din bil detaljer forsyninger

Du skal bruge: .
WD -40 spray smøremiddel
Mikrofiber Fabric Klude .
Car Wash eller .
Sæbe og vand .


1 .
Først skal du Spray WD -40 på et område af køretøjet , der ikke viser at teste , at det vil være sikkert for din maling . Når du se, at det er sikkert , spray WD -40 grundigt på det eller de områder af køretøjet , der indeholder tjære og lad det trække i ca 15 minutter .
2 .
Skrub WD -40 /Tjære område af bilen med en blød klud . Gentag sprøjtningen WD -40 og skrubbe områder, indtil alle tjære løsner op .
3 .
Vask bilen grundigt med sæbe og vand eller tage den med til en bilvask og vask indtil køretøjet er grundigt rengjort .

gode råd og advarsler


 • WD -40 kan også fjerne snavs og bug indvolde på biler . Det kan bruges til at smøre støjende dørhængsler og det er dejligt at rense skind dashboards samt vinyl kofangere . Gendanner og renser tagbøjle . Og endnu en stor tip : Hvis du spray WD -40 på din forhandler cap , vil det fortrænge fugt og give din bil til at starte med lethed
 • Husk at teste et område i dit køretøj, som ikke viser det. Sørg for, at dette ikke vil være skadeligt for din maling .


 • Relaterede artikler


  hvordan man opbygger en sammenfoldelig båd
  hvordan man kan bruge færre penge på benzin
  hvordan man kan rense din bil
  hvordan du installerer weatherstripping i en bil udluftning vindue
  om bilen polish
  hvad er en DME relæ ?
  om glasfiber subwoofer kabinetter
  om blyfri benzin
  hvordan man kan strække din bil dæk dollars
  typer af AC-motorer