hvordan bilen servostyring enheder arbejde

hvordan bilen servostyring enheder arbejde

Basics

Når en bil bliver , forhjulet følger forskellige stier , med indersiden hjulet gør brug af en mindre radius . Alle servostyring enheder nødt til at gøre brug af styremaskine , der enten er rack og pinion eller en cirkulerende bold . Styretøjets Forholdet mellem en bil refererer til hvor langt Rattet kan dreje i forhold til bevægelse af hjulene . Har en større andel kan oversættes til flere drejninger af rattet for at nå en vis afstand .

Rack og Pinion

Populær på større typer af biler , såsom sports utility vehicles , rack og pinion styreanlæg er placeret i en metalrør . En trækstangscylinder derefter forbindelse til rack, der strækker sig over hver ende af røret . Den pinion gear er forbundet til styreakslen . Her er hvordan det virker : Når du drejer rattet , det gear roterer at flytte rack , således at trækstangen til at tage kontakt med styringen arm af spindel .

Hvad rack og pinion styreanlæg giver er omdannelse af roterende bevægelser i rattet til noget lineær at gøre hjulene bevæger sig . Også , det gør den handling at dreje lettere på hjulene på grund af nedgearing .

recirkulering Ball Steering

Den recirkulerende Bolden styreapparatet gør brug af en snekkegear bestående af en metal blok med en gevind hul i midten . Flytning af rattet gør det muligt at komme i forbindelse med stangen i hullet og drej bolten . Som det spin , de blokflytninger , som derefter vender hjul af bilen . Alle tråde er fyldt med kuglelejer , der bevæger sig rundt , når gear vender . De fungerer til at reducere friktion og slop , eller svigt af tænderne i gear for at komme i kontakt med hinanden .

Servostyring

Den rack og pinion er en lille smule anderledes , når den er udstyret med en effekt-styreapparatet . I dette tilfælde har en del af rack en cylinder med et stempel . Stemplet , der har to væsketanke på hver side , så er knyttet til rack . Det høje tryk væske på den ene side af stemplet tillader rack til at flytte , samtidig med at det magt bistand . For recirkulerende bolden systemet , servostyring fungerer på samme måde som i rack og pinion . Højtryk væske er fundet på den ene side af blokken til at hjælpe med at gøre sving.

andre komponenter

Bortset fra rack og pinion eller cirkulerende bold , servostyring gør brug af andre dele . Pumpen , der er forbundet til køretøjets motor ved et bælte og trisse, giver den hydrauliske strøm til styringen . En roterende ventil giver den kraft , foereren udoever på rattet , der skal måles .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre oliefiltre på biler og lastbiler
hvordan man kan genoprette lædersæder
hvordan man kan ændre forlygter på en Cadillac CTS
hvordan man skal køre i dårligt vintervejr
hvordan du installerer Nissan Altima tændrør
hvordan man kan slukke for motoren oliesubstitution påmindelse lys ( maint Reqd lys ) for podekviste tc
hvordan man kan erstatte det iltindhold sensor på en Ford
hvad er formålet med topstykker i biler ?
hvordan man kan tune -up din bil
hvordan du installerer u - samlinger på en Dodge Ram 1500