hvordan du fjerner lim fra bil emblemer

hvordan du fjerner lim fra bil emblemer

Hvis du ønsker at fjerne og holde en gammel bil emblem , eller du har købt en ny eller brugt bil med et emblem , som du bare ikke kan lide , kan du bekymre dig om at få limen ud af bilen og /eller emblem . I de fleste tilfælde kan dette vise sig at være meget lettere , end du tror . Selv om nogle auto emblemer vil synes at blive hængende permanent , bør du være i stand til at få selv de mest genstridige klistermærke eller rejst ( metallisk ) emblem fra bilen . Alt hvad du behøver er et par nemme at finde selvklæbende fjernelse produkter

Du skal bruge: .
Goo Gone .
3M selvklæbende remover .
WD40 .
Små plastik skraber eller spartel .
Håndklæde .
Lille spand .
Varmt vand .
Opvaskemiddel .
Små svampe .


1 .
Spray eller hælde lidt lim remover direkte på bilen emblem . Hvis emblem ikke er en mærkat , men en hævet metallisk emblem , kan du prøve at få limen flytteleverandøren nedenunder det så så meget du kan . Lad det forblive der i et par minutter , uforstyrret .
2 .
Skub forsigtigt mellem bilen overfladen og emblem med en plastic skraber eller spartel . Sørg for at du vinkel klingen , som flugter med bilen overfladen som muligt , så du ikke grave sig ned i bilens lak .
3 .
Hæld eller spray mere lim remover på en eventuel rest lim efter fjernelse af emblem . Hvis emblem er et papir mærkat , vil der sandsynligvis stadig være en lille smule af emblemet venstre fast til bilen-især hvis det har været der i lang tid . Igen , tillade remover til at sidde et øjeblik på den selvklæbende . Dette bør hjælpe opløse resten af lim .
4 .
Skrab de resterende stykker af den emblem og /eller lim ud, og derefter tørres af med et håndklæde .
5 .
Put varmt vand , flydende sæbe og en svamp i en lille spand . Vask området ud helt med svampen . Dette fjerner spor af lim Remover-du ikke ønsker at lade dette forblive på din bil

gode råd og advarsler


 • Nogle limet emblemer vil blive lettere . at få stillet end andre former . Hvis det ikke kommer ud let , bare at prøve . Sidste ende, vil limen bukke under for disse opløsningsmidler . Hvis du vil fjerne lim fra bagsiden af et emblem ( som er en solid , ikke-mærkat , emblem ) , blot anvende mere af den selvklæbende Remover til den opbakning , og tør det af .
 • Undgå at få nogen lim remover direkte på bilens lak , disse produkter, som kan beskadige malingen . Hvis nogen får på bilen er færdig , skylles det ud med det samme .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter tændrør i en Chevy , Ford , Toyota , Honda , eller Nissan
  hvordan man rent kæledyr skind fra din bilsæder
  hvordan man kan forbedre gas kilometertal
  hvordan man rent vand pletter fra auto glas
  hvordan en plastik kofanger dække beskytte en bil ?
  hvordan man kan vaske en motorcykel med en motorcykel donkraft
  hvordan du udskifter de bageste siderude i en Dodge varevogn
  hvordan man kan måle motorcykel kædelængde
  fjernelse af stor bil buler
  hvordan man pres vaske en motor