hvordan man justerer forlygter på en Nissan XTERRA

hvordan man justerer forlygter på en Nissan XTERRA

Hvis din Nissan XTERRA 's lygten stråler ikke ordentligt belyse vejen foran , kan det være nødvendigt at justere dem . De kan justeres vandret hvis feltet af belysning er for brede eller smalle , eller lodret, hvis du ikke kan se langt nok frem eller din forlygte bjælker er skinnende direkte ind i øjnene på modkørende bilister . Regulering af forlygten er enkel og tager kun et par minutter

Du skal bruge: .
Målebånd
Afdækningstape .
Phillips skruetrækker eller skiftenøgle .


1 .
Fyld benzintanken på din XTERRA , og fjerne alt fra den bil, du normalt ikke ville holde i det . Kontroller lufttrykket i dækkene , og pump dem alle til det korrekte niveau , hvis det er nødvendigt . Dette er for at sikre, at køretøjet er optimalt niveau .
2 .
Park i XTERRA på et plant underlag , der står i en flad væg frontalt . Trække op så tæt på væggen som muligt, indtil kofanger næsten rører den. Ret ud hjulene og sætte bilen i parken .
3 .
Kig på midten af hver forlygte linse . Du vil se en centreret kryds . Sted to små kvadrater af malertape på væggen , en direkte foran hver linse crosshair .
4 .
Tilbage køretøjet op 25 meter , direkte væk fra væggen . Brug et målebånd til at være så nøjagtige som muligt . Sæt køretøjet i parken , tænde forlygterne og lade motoren køre .
5 .
Pop hætten og prop den op . Kig på bagsiden af hver forlygte forsamling. På den side af hver samling nærmest uden for bilen, er der en skrue i bunden . Denne skrue justerer den horisontale mål af pære . Direkte over denne skrue , på toppen uden hjørne af forsamlingen , er en plastik hætte . Hvis du fjerner dette loft , vil du udsætter en anden skrue , der justerer den vertikale formålet med pære .
6 .
Kig på stråler af lys på væggen . Du skal kunne se midtpunktet , hvor sigtekornet på linserne er afspejlet på væggen . Hvis disse punkter ikke skinne direkte på din afdækningstape firkanter , skal du justere formålet med pærer .
7 .
Brug en stjerneskruetrækker skruetrækker eller skruenøgle til at vende hver af de fire skruer , som nødvendigt, indtil trådkorset afspejles i bjælker vises direkte på toppen af afdækningstape firkanter .

gode råd og advarsler


 • Nissan XTERRA instruktionsbogen omfatter ikke disse anvisninger , og i stedet anbefaler , at du tager din XTERRA til et autoriseret service center for forlygte justering . Men , gør det selv er stadig sikker og enkel .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en Volkswagen Golf III
  hvordan man kan genoprette lædersæder
  hvordan man kan tørre en bil som en professionel
  hvordan man kan ændre tændrørene i Ford 4,8 liters motor
  hvordan du ændrer et luftfilter på en bmw 330
  hvordan man kan tænde tågelygter på en jeep frihed
  hvordan man kan rense din bil med bagepulver
  hvordan man kan kontrollere og justere din bils tændingstidspunkt
  hvordan man kan genoplive en fowled gnist - stik
  hvordan man kan låse en låst bil rat