hvordan man kan genopbygge en Honda gl1000 karburator

hvordan man kan genopbygge en Honda gl1000 karburator

En karburator er en mekanisk enhed, der kombinerer luft og brændstof i en forbrændingsmotor . Karburatoren styrer strømmen af luft ind i en motor hastighed af den luft ind i motoren bestemmer mængden af lufttrykket i motoren. Lufttrykket har en indvirkning på størrelsen af brændstof , der trækkes ind i jetstrøm og i sidste ende ind i motoren . En karburator i en Honda GL1000 motorcykel spiller en vigtig rolle at optimere effektiviteten af motorcyklens motor og brændstofforbrug. Som din GL1000 aldre , skal du muligvis genopbygge karburatoren for at sikre optimal ydeevne af din cykel

Du skal bruge: .
GL1000 karburator luftfilter
Skruetrækker .
Wire skurebørste .
8- tommer stål drejelig skrue .
Stjerneskruetrækker .
Skruenøgle .
Tør klud .
6- tommer stålbolt .


1 .
Fjern luftfilteret fra toppen af karburatoren . Hvis filteret er tæret , lirke det løs med den flade skruetrækker . Skrub området omkring filteret med stålbørste og pop det nye luftfilter på plads .
2 .
Skru chokeren ventilen ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Fjerne den gamle skrue . Olie chokeren ventilen i området omkring skruen med olien kan , igen fastgør chokeren ventilen på indersiden af karburatoren ved hjælp af nye swivel skrue . Trykke chokeren ventilen et par gange for at sikre den roterer frit .
3 .
Åbn brændstof levering rum . Fjern måling stangen ved hjælp af skruenøgle . Kassér den gamle bolt bruges til at fastgøre måling stangen til den mekaniske sammenkobling .
4 .
Rens måling stangen grundigt med den tørre klud for at fjerne olie og andre rester .
5 .
Olie den mekaniske sammenkobling, som lægger til toppen af måling stangen. Sørg for mekanisk forbindelse bevæger sig frit ved at trykke på det et par gange.
6 .
Montér toppen af måling stang til mekanisk forbindelse med den nye 6- tommer stål bolt og Den skruenøgle .
7 .
Skru svømmerventil ved hjælp af skruenøgle . Check den vedhæftede fil området for korrosion . Du kan være i stand til at rense den vedhæftede fil område ved hjælp af tør klud , men hvis der er for meget tæring i svømmerventil skal udskiftes .
8 .
Skrub indersiden af brændstof dyse med stålbørste for at sikre , at dysen er vejen til luftindtaget området er klar . Også krat indersiden af svømmerhuset ved hjælp af stålbørste . Re-vedhæfte svømmerventil til indersiden af svømmerhuset ved hjælp af skruenøgle .

gode råd og advarsler


 • Bestil luftfilteret for GL 000 karburatoren fra en motorcykel dele leverandør som Cycle-Parts. com . Hvis den tørre klud ikke fjerner korrosion på de forskellige stykker , kan du sprøjte stykker med WD-40 eller pels dem i bagning soda .
 • altid bære passende tøj, når du arbejder med motorcykler , især motor dele . Lange bukser , handsker , close- tåede sko , og øjenbeskyttelse udstyr skal bæres på alle tidspunkter .


 • Relaterede artikler


  årsagerne til et dødt bilbatteri
  hvordan man rent whitewall dæk på en motorcykel
  kan du bruge en ler bar på brugerdefinerede bil fælge ?
  hvordan du passer på din bil maling job
  hvordan man kan rense din MAF sensor
  hvordan en bil suspension arbejde ?
  hvordan man kan fjerne rust fra en lastbil kofanger
  hvordan du installerer forlygter
  hvordan man kan ændre en kobling i en Ford Escort
  hvordan du udskifter hjulet lejer på en toyota 4Runner