hvordan man kan pleje af læder interiør af en bil

hvordan man kan pleje af læder interiør af en bil

Hold din bil i tip top form , vil hjælpe det vare længere , så du får mest ud af dine penge . De fleste mennesker tror, du bare skal holde op med dit olieskift og vask snavs ud af den udvendige side af bilen for at holde det rart . I virkeligheden er det lige så vigtigt at holde din bils interiør ser rene og i hel stand . Forestil dig at prøve at sælge din bil med falmede lædersæder vers sælge det med lædersæder , der ser lige så god som den dag, du har købt dem

Du skal bruge: .
parasoller
Læder vådservietter .
Vakuum med vedhæftede filer.
Gamle bomuldstøj .


1 .
Parker bilen i skyggen . Søn svinder læder . Hvis du ikke kan finde en skyggefuld plet , skal du bruge forruden parasoller . Disse nuancer omkostninger overalt fra $ 20 til $ 50. De holder solen ude af din bil . Nuancer også hjælpe din bil ophold køligere om sommeren .
2 .
Rengør og beskytter din bil sæder med læder klude , såsom Armor Alle mærke . Disse servietter er nemme at bruge , og du kan gemme dem i bagsiden af din bil . Bare tørre ned sæder med dem og derefter smide det beskidte klude væk .
3 .
Find et stykke bomuld tøj , som du ikke længere har brug for . Brug bomuldsklud til at tørre ned på indersiden af din bil en gang om ugen for at holde eventuelle støv fra bygge op.
4 .
Støvsuger ud din bil en gang om måneden . Du bliver nødt til at få i alle revner og sprækker i din lædersæder . Dette er fordi børn ofte kan komme krummer derind , der ikke vil komme ud med regelmæssig rengøring . Hold din bil støvsuges vil bidrage til at forhindre læder skader .
5 .
Hold din bil luftet ud om sommeren. Læder bliver varm og tillader luftcirkulation vil hjælpe med at beskytte det mod varme skader .

gode råd og advarsler


 • Hvis der sker noget på din læder , købe et reparationssæt og fix det med det samme .
 • Brug ikke papirservietter til at rengøre dit læder interiør . De vil forlade ridser .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan polere en læderrat
  hvordan man kan lave forrude chips
  hvordan man kan ændre olie i en honda motorcykel
  hvordan man kan ændre transmissionen olien i en Chrysler 300
  hvordan du installerer forlygter
  hvordan du udskifter en vandpumpe på en fire cylindret motor
  hvordan airbag affjedring virker
  hvordan auto stivere arbejde
  hvordan du installerer en Honda Element luft kabine filter
  hvordan man kan lave et vakuum lækage i en Mustang