hvordan man kan rense en lastbil hjul system

hvordan man kan rense en lastbil hjul system

Som lastbiler kører gennem støvede byggepladser eller andre jobsites , der er fyldt med stoffer og mudder , skal lastbilchauffører stole på en grundig hjul og dæk rengøringssystem at undgå at udføre forurenende stoffer fra et websted . Ren lastbil hjulsystemer holder længere så godt. Mudder og cement kan tilstoppe bevægelige dele af køretøjet og forårsage hurtigt slid på alle de dele

Du skal bruge: .
To etage stik
. Slange.
Gummihammer .
Svamp.
Sæbe.
Klude .


1 .
Hæv lastbilen op på gulvet knægte i to trin . Plan om at rense foran og baghjulet systemer separat for at undgå alvorlig skade ved at sætte lastbil op på fire knægte på én gang . Brug en hydraulisk lift , hvis man er til rådighed for endnu bedre kontrol over stabiliteten af lastbilen , når den løftes .
2 .
Spray hele hjulet systemet med vand gennem en højtryksslange at banke off alle de synlige snavs . Hjulet består af dæk, hjul , bremser , affjedring enheder , aksler og drivakslen . Vær forsigtig med ikke at sprøjte for meget vand i bremsebelægninger , hvis du planlægger at køre lastbil kort efter vask det .
3 .
Tag dig tid til at inspicere de dele af hjulet systemet , mens du er under det . Da vandet drypper de dele , kører din hånd langs aksler til at sikre, at alle dele er stramt, og der er ingen korrosion opbygge .
4 .
Knock rust bygge-forsigtigt op med en gummihammer for at se om der er yderligere skade på nogen af delene . Brug en stålbørste til at skrubbe ud svært at flytte snavs , klumper af tørret cement og rust . Spray -systemet igen efter arbejde på den hårde pletter . Kontrollér hele hjulet for at sikre, at du fik alle de potentielt skadelige rust og kemikalier fra hjul og vedlagte dele .
5 .
Sænk lastbil og vaske dæk , uden hjul og hjulkapsler i hånden med en svamp og tunge sæbe . Spray gummi renere , såsom Armor All på dæk og tørres med en tør klud . Polsk krom fælge .

gode råd og advarsler


 • Spar tid og besvær ved at tage lastbil til en lastbil vaske , der har særlige indbyggede undervogn vask systemer, rense ud hjulet systemer nemt ved at køre lastbil gennem vask. Polere uden hjulene senere selv .
 • Lad trucken køle af i mindst 30 minutter , før det bliver nedenunder for at rense undersiden af hjulet systemet .


 • Relaterede artikler


  hvordan en CVT gearkasse arbejde ?
  Hvad er et filter skruenøgle ?
  hvordan man kan fjerne røg og muggen lugt fra en bil
  hvordan man kan tømme radiatoren i en Chevy Tahoe
  hvordan du installerer din luftfilter
  hvordan man justerer tomgang på en elderbrock karburator
  hvordan man bruger et hydrometer til batterier
  hvordan man kan tømme radiatoren på en Jeep Grand Cherokee
  hvordan du foretager fejlfinding af varmeanlægget på en Honda Civic
  hvordan man laver en bil detaljer flyer