hvordan man kan specificere auto radiatorer

hvordan man kan specificere auto radiatorer

Der er ikke noget værre end at blive alle gearet op til at erstatte en auto del og indse, at den del , du har købt , ikke er en kamp . Radiatorer er en del, der , efter du har læst følgende oplysninger, bør ikke føre til denne frustration . Selv hvis du ikke ved noget om radiatorer , kan du give korrekte oplysninger , der vil sikre, at du får den rigtige radiator til dit projekt
1
Start ud med det grundlæggende: . år , mærke og model . Brug emissionerne mærkaten under emhætten til den mest præcise information . En etiket på førerdøren karmen vil give produktionen dato, som kan være nødvendige, hvis radiatoren blev ændret i produktionen i løbet af model år .
to .
Kig på radiatoren i køretøjet . Vær opmærksom på placeringen af ind-og udløb forbindelser , og om der er transmission og motor oliekøleren linjer går til det . Tænke i førersiden og passagersiden , og bemærk byggematerialer ( for eksempel en aluminium radiator med plastik tanke i modsætning til en kobber /messing radiator ) . Placeringen af tankene er vigtig-. top og bund med kølevæske strømmer vertikalt eller horisontalt strømmende radiator med tanke på siderne
3
Ring til auto dele eller radiator levering butik og orden radiatoren . Hvis de insisterer på yderligere oplysninger , vil du sandsynligvis nødt til at fjerne radiatoren fra bilen , da det eneste du ikke har leveret ville være dimensioner.
4 .
Mål radiatoren . Længden af radiatoren er altid den måleskemaet tank til tank . Måler blot radiatoren kerne , som er røret og fin konfiguration mellem tanke . Bredden er den anden måling ( eksklusive eventuelle monteringsbeslag ; igen kun måler den kerneområde ) . Skubbe en tandstikker eller lille stykke ledning nøje igennem finner og bruge det som en dybdemåler til bestemmelse af tykkelsen af radiatoren kernen.

gode råd og advarsler


 • Ring til en radiator butik først og bede om hjælp til at afgøre din radiator type . Sørg for at du kan returnere radiatoren , hvis den ikke passer .
 • Vær ekstra forsigtig med den koldere beslag , da de nemt strippes .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre olie i en Honda Civic
  hvordan man kan slukke for vedligeholdelse, der kræves lys i dit toyota
  hvordan man åbner kølerhjelmen på en Nissan XTERRA
  hvordan man kan læse et dæk væg
  hvordan man kan finde den bedste pris på bildæk
  hvordan man kan ændre baghjulet betydning for en Chevy lastbil
  hvordan man kan rense en bil interiør
  hvordan man kan fjerne folder fra en læder autostol
  hvordan man kan pudse en rustfri stål udstødning
  hvordan du installerer en generator i en Jeep Cherokee