hvorfor en Lincoln Town Car give bagslag ?

hvorfor en Lincoln Town Car give bagslag ?

indsugningsmanifold lækage

Det er blevet opdaget , at luft /brændstofforholdet i de fleste forbrændingsmotorer skal være på eller meget tæt på 14,7 til 1 . Dette forhold vil skabe de bedste løb resultater og vil ikke medføre motortemperaturer at stige eller falde. Hvis indsugningsmanifolden har en lækage , vil det indføre mere luft ind i forholdet , og forårsage en trimmet tilstand . En mager betingelse betyder mere luft end brændstof ind i forbrændingskammeret . Dette kan medføre afgiften til at eksplodere for tidligt , hvilket resulterer i, hvad vi kender som en bagslag . Mens dette ikke nødvendigvis er en farlig problem , betyder det bevirke, at køretøjets til at køre nogenlunde , og vil helt sikkert påvirke under-hood temperaturer og gas kilometertal . På karburator modeller , til luften brændstofblandingen er indstillet manuelt , og kan meget let være slukket . Konsultere en manual eller bede en butik til at hjælpe med dette skridt , fordi det er bedst at indstille dem korrekt .

Bad timing

ældre køretøjer er timet ved at løsne en møtrik og dreje forhandleren lidt i begge retninger , hvilket vil retard eller forskud på tændingsindstilling . Hvis denne indstilling er slået fra , kan det skabe dårlig ventil timing , der kan antænde brændstoffet afbrudt på grund af indtagelsen ventilen ikke kan være helt lukket . Nyere biler er normalt timet automatisk af computeren, og så mindre tilbageslag forekommer i køretøjer i dag . På ældre biler, er timing lys nødvendige for at korrekt indstillet dem .

Udstødnings lækage

Alle fabrikken motorer skal mindst nogle udstødningsmodtryk for at kunne fungere korrekt . Når føreren tager hende foden fra speederen , kan dette medføre, at nogle af udstødningsgassen til at sutte tilbage gennem udstødningen slanger og mod motoren . Hvis der er en utæthed i udstødningsmanifold eller rør , kan det skabe en momentan rig situation ( mere brændstof end ilt ) , især når speederen slippes ud . Hvis der er rå brændstof til stede i udstødningssystemet , kan det antændes og forårsage en bagslag . Med ingen utætheder i udstødningssystemet , blandingen i udstødningen slangen vil aldrig få varm nok til at eksplodere , og derfor eventuelle lækager bør fastsættes med det samme , hvis de forekommer .


Relaterede artikler


om bilen dashboards
hvordan en brændstofpumpe fungere ?
hvordan man laver min ældre bil mere brændstofeffektive ?
hvordan man kan forhindre bilen break- ins
hvordan du fjerner waterspots fra en bil forrude
hvordan man kan tjekke din motorolie
hvordan man kan rense dine bilnøgler
hvordan du fjerner en ydre tie - stang til en Dodge Dakota 4x4
fjernelse af en katalysator på en Dodge Ram
hvordan du fjerner Serpentine remstrammer i en Saturn bil