symptomer på dårlig bremse rotorer

symptomer på dårlig bremse rotorer

Der er en række måder at fortælle om din bremse rotorer er dårlige . Hvis du har mistanke om , at de er dårlige , bør du have dem tjekket ud af en mekaniker . Han vil være i stand til at fortælle dig , hvis de skal udskiftes eller ej . Du bør altid sørge for dine bremser virker ordentligt . Defekte bremser kan udgøre en fare og sætte mennesker med risiko for skader . Hvis dine bremser nogensinde give ud , kan det medføre en alvorlig ulykke

Pulserende Bremser

Du kan se, om dine bremser rotorer er dårlige , hvis de begynder at pulsere , når du trykker på bremsepedalen . Du får den fornemmelse , at du er pumpe bremserne , når du ikke .

skurrende lyd

Din rotorer er begyndt at gå dårligt , når du hører en lav skurrende lyd , når du trykker på bremsepedalen . Denne lyd kan stige til en høj slibning lyd , når bremsen rotorerne bliver værre .

Rillerne på Rotor

Støjen starter , når bremsen pedalerne slidt og metal skruer gnide mod rotorer . Kamme ligner rillerne på kanten af et kvartal , kun større , form på rotorerne .

Bremsning

Nogle gange kan du høre en lav skurrende lyd , selv når du ikke presser bremsepedalen , og støjen eskalerer når du trykker på pedalen .

Stop brat

Når du trykker på bremsepedalen , da det begynder at male , vil din bil komme til en brat stopper i stedet for en glat stop . Skruerne fra slidte bremsepedalerne skubbe ind i rotorerne og gøre det ud som om nødbremse er tændt.

Synlig Kamme

Når en bil er parkeret , kan du se gennem dækket på rotoren og se kamme , der har dannet . Der er et værktøj kaldet en mikrometer , som du kan bruge til at måle tykkelsen af rillen i bremserotortemperatur . Hvis en rotor ikke er helt slidt op , en mekaniker kan maskine rotorerne , som fjerner rillerne . Nogle rotorer kan ikke bearbejdes , fordi de vil være for tynd , og de kan udgøre en sikkerhedsrisiko.


Relaterede artikler


hvordan du ændrer din ledersæt
hvad er den funktion af støddæmpere ?
hvordan du installerer en hytte luftfilter i en Mazda hastighed 6
hvordan du køber dæk til din bil
hvordan man kan olieskift en Nissan 350Z
hvordan man programmerer en vadested transponder chip nøgle
Hvordan bremserne virker i en bil ?
hvad er hjul offset ?
hvordan man kan rense en dryflow luftfilter
hvordan man bruger en bule aftrækker