almindelige problemer med volkswagon Jetta biler

almindelige problemer med volkswagon Jetta biler

Volkswagen er en populær og generelt var pålidelige import valg til amerikanske forbrugere . Med graden af penetration det tyske selskab har på det amerikanske marked , opretholde import er ikke specielt kompliceret eller mere tilbøjelige til hovedpine end de fleste indenlandske bilmodeller . Imidlertid er det ikke til at sige Volkswagen er fejlfri . Deres mest populære sedan, Jetta , har et væld af mindre problemer rapporteret af flere chauffører. Mens ingen af disse fejl skulle være nok til at forbyde en Jetta fra dine overvejelser , de er gode at vide på forhånd . Tilberedt med de rigtige oplysninger , kan du bare undgå at eje en citron

elektriske systemer

En af de mest almindelige klager vedrørende Volkswagen Jetta er den frekvens , hvormed den indvendige elektroniske komponenter bryde ned. Almindelige problemer omfatter brudt fans og lys , som regel på grund af løs ledninger . Ifølge den hensyn til flere chauffører har Volkswagen Jetta løs ledninger umiddelbart under instrumentbrættet , der har tendens til at blive afbrudt eller flosset , reducere effekten af interiør .

motorproblemer

Et andet fælles klage , ofte er forbundet med elektriske problemer , er problemer med en blokering motor eller en motor , der ikke vil starte . Denne tendens til at være den mest almindelige årsag til en Jetta blive en citron , da en række faktorer kan gøre motorproblemer svært at diagnosticere og reparere . Oftest er det på grund af funktionsfejl med den elektriske starter , selvom transmission problemer er ligeledes fælles for maskinen.

minder

Ud over disse klager , der ofte nævnes af utilfredse Jetta ejere , har Volkswagen udstedt en række minder på egen hånd. Mens de fleste af disse er blevet rettet , er det værdifulde oplysninger for dem, der ønsker at købe en brugt Jetta . Den seneste tilbagekaldelse skyldtes upassende tilpasset forlygter , som ikke fungerer som de burde have under normale kørselsforhold . En mere alvorlig huske , udført i 2007 nævner muligheden for en flosset brændstof linje antændt en brand .

Kronisk minder

I lighed med andre klager over elektriske komponenter , Volkswagen udstedt en tilbagekaldelse at løse bremse lys emner i 2006 . Men i modsætning til andre spørgsmål, der har krævet minder have brudt bremselys været genstand for yderligere to minder siden , hvilket indikerer en kronisk problem .

Paint Spørgsmål

Selvom det ikke er en super hyppig klage , har mange bilister noteret Jetta 's tynd maling job , som har en tendens til at nedbryde meget hurtigt . Problemer med kofangeren har været særligt hyppigt , til det punkt , at mange forhandlere presser touch-up maling på køberne af Volkswagen Jetta .


Relaterede artikler


hvordan man bruger en hårtørrer til at fjerne rynker på lædersæder
hvordan man kan lave en servostyring lækage
hvordan du udskifter en generator bælte i en Honda Accord
Hvordan dieselolie filtre arbejde ?
hvordan man kan pudse en rustfri stål udstødning
hvordan man kan ændre bageste bremser på en Volkswagen Golf
hvordan man kan gøre aluminiumsfælge se nye
hvordan du fjerner anodisering
hvordan man kan vaske bilruder
hvordan man kan ændre Jeep Cherokee manuel transmissionsolie