anvendelser for en termistor

anvendelser for en termistor

En termistor er en modstand , eller typen af sensor , der anvendes til at regulere og måle temperatur , som f. eks varme og kulde . En termistor består af keramik med en høj præcision på en bestemt temperatur niveau . Termistoren indeholder elektriske netværk , kredsløb og ledninger . De vigtigste egenskaber ved en termistor er: magt , støj , tolerance , temperatur og modstand . Du kan bruge en termistor til mange forskellige ting . Her er seks anvendelser for en termistor

Meter Kompensation

Du kan bruge en termistor negative temperatur for at tillade spolemodstand af en meter for at blive kompenseret . Termistoren hjælper temperaturen til at stige . Spolens modstand er konstant . Med termistor , kan målerens temperatur bruges på en bredere vifte .

Inrush-Nuværende Device

Du kan bruge en termistor i en strømforsyning . En termistor anvendes som en startstrøm-aktuelle enhed . I en strømforsyning , giver en termistor mere modstand , hvilket forhindrer strømninger fra at flytte . Termistoren varmer op , så højere strømme af strøm.

Automotive Programmer

Automotive applikationer er en anden blandt de mange anvendelsesmuligheder for en termistor . I en bil , kan du bruge en termistor til at overvåge olie og kølevæske temperaturer . En termistor også regulerer temperaturen i et batteri .

Differential Termometre

Til måling og afsløre en temperaturforskel , to termistorer kan anvendes. Du kan bruge termistorer i en Wheatstone kredsløb for at mindske komponenter . Dette er nyttigt , når overvågningen vind temperaturer på forskellige højder .

Master-Slave Control

En termistor kan bruges , når et produkt er i gang med forskellige bade . Skibsføreren bad bruger en termistor til at opdage lave eller høje temperaturer . Resten af badene er slaver , der ligeledes anvender en termistor . Slaven bade er holdt i en controller og på et tilsvarende temperatur som master badet .

LED Nuværende Control

LED aktuelle kontrolelement er en anden blandt de bruger til en termistor . Du kan bruge en termistor til at yde tilstrækkelig strøm , således at LED chip fastholdes på normal varme niveau . Termistoren styrer den nuværende indeholdt i styrekredsløb . Styring af aktuelle tillader dig at bruge LED i forskellige applikationer .


Relaterede artikler


hvordan man kan reparere calipre
hvordan du udskifter transmission væske i en Honda Odyssey
hvordan du rengør indersiden af en bil forrude
hvordan man kan blande klarlak bil maling
hvordan man får bedre gas kilometertal i en Volvo XC90
Hvordan flex fans arbejde ?
hvordan du fjerner bumper stickers fra biler
hvor ofte skal du voks en bil ?
om at udskifte dæk
hvordan man kan finde ud af om din bil bremser er stærke